Horoscop 6 – 12 septembrie: Vezi ce-ti rezerva astrele in calatorii si vacante

Pe langa horoscopul clasic, oferit cu generozitate de Acvaria, afli si tot ce-ti rezerva astrele legat de calatorii, vacante sau pur si simplu despre scurtele drumuri pe care le ai de facut in acesta saptamana.
Afla mai multe despre zodia ta!
BerbecO invitatie la o pensiune din munti ar pica excelent in acest moment, iar daca nu ai cu cine pleca, ai fi in stare sa pleci si de unul singur. Te atrag locurile izolate, departe de lume, unde sa-ti reincarci bateriile, deci nu te vei da in vant dupa ofertele cele mai in voga, ci exact dupa cele spre care stii ca lumea nu se inghesuie. Doua zile intr-un colt uitat de lume, in preajma unei manastiri sau cu cortul in varf de munte ar fi pe placul tau, iar daca ai ocazia de a iesi din tara, preferi cele mai ascunse satucuri.
TaurDestinatia perfecta de calatorie este una romantica, ce te duce cu gandul la iubire, deci ce poate fi mai potrivit decat Italia, Franta sau alte zone cu un impact aparte asupra sufletului tau? Ai putea face o surpriza placuta persoanei iubite, pregatindu-i o calatorie in doi intr-un oras unde iubirea planeaza in aer. Daca ati mai fost candva pe acolo, cu atat mai speciala este revenirea, pentru ca retraiti totul cu aceeasi emotie. Te intorci acasa indragostit, ori de o persoana intalnita in calatorie, ori de locurile tocmai vizitate.
Gemeni
Munca te cam tine legat de glie. Nu prea ai parte de timp liber pentru a te gandi si la calatorii, singurele iesiri sunt legate de sarcinile de serviciu. Greu de crezut ca, dupa stresul acumulat la destinatie sau pe parcurs, mai ai chef sa vizitezi vreun obiectiv turistic din zona, dar ti-ar prii de minune daca ti-ai face timp pentru o astfel de relaxare. Totusi, chiar daca pleci la Paris in delegatie, cand intri in muzeu tot la dosarele care te asteapta la hotel iti va sta gandul, incat aproape ca nu merita sa dai banii pe biletul de intrare.
Rac
Desi visul tau cel mai mare ar fi sa pleci undeva doar in compania persoanei iubite, nu poti scapa de intrusii care va cam strica romantismul. Ca pleci cu cel mic dupa voi sau ca vi se mai leaga de mana vreun frate sau prieten, mereu intervine cineva care nu va lasa sa va sarutati cat vreti in gondola sau sa rataciti pe faleza pana noaptea tarziu. Socializarea este importanta peste tot, ca atare nu ai norocul unei calatorii in doi unde sa fii doar cu cel pe care-l iubesti. Vezi multe locuri frumoase, deci poate fi vorba de un circuit prin Europa.
LeuEsti lider si cand vine vorba de stabilirea iesirilor pentru ca ai multe obiective turisice de vizitat si nu-ti place sa te lasi la cheremul altor persoane. Mai greu iti va fi daca, pe parcursul acestei deplasari, tu esti si ghidul, si conducatorul auto, dar si cel care tine actele si ia deciziile importante. Ai un talent aparte de a te concentra la toate si a le oferi celor care te insotesc sejurul perfect. Iti impui propria vointa in privinta tuturor detaliilor, pentru ca tu alegi hotelul, traseul, destinatia, meniul… cam tot, dar acorzi o atentie speciala mijloacelor de transport pentru ca ai ocazia de a te deplasa cu un vehicol complet neasteptat.
FecioaraCe sa alegi pentru a-ti satisface nevoia de calatorie: sa ramai in zona sau sa iesi din tara cateva zile? Pot aparea chiar mai multe oferte interesante, dar din ele trebuie totusi sa o alegi pe cea optima, in functie de resursele tale. Exista mai multe criterii care stau la baza selectiei optime: pe de o parte banii de care dispui, pe de alta parte timpul liber pe care il ai, dar trebuie sa tii cont si de preferintele celor care te insotesc. De aceea, deplasarile acestor zile sunt mai degraba un act de decizie in urma unei analize atente a mai multor informatii care trebuie puse cap la cap.
BalantaNu visa sa pleci prea departe pentru ca spatiul tau de manevra este extrem de limitat zilele acestea. Ocazii apar, dar trebuie sa le refuzi, din cauza mai multor aspecte care nu te lasa sa calatoresti acum. Daca ai totusi timp sa pleci pe undeva, va fi in aceleasi locuri de care te-ai cam saturat, fiind mai degraba o obligatie decat o placere. Daca ai sansa de a pleca ceva mai departe decat de obicei, vei fi nemultumit de ceea ce se petrece pe parcurs. Ceva iti strica bucuria calatoriei: ori vremea, ori anturajul, ori unele vesti care apar exact cand esti departe de casa.
ScorpionCalatoria pe care o faci zilele acesta e de neuitat, pentru ca se petrec evenimente cu totul speciale, de la plecare si pana la destinatie. Exista pe parcurs un element surpriza ce te uimeste, pentru ca totul poate iesi chiar mai bine decat te asteptai. Vremea se amelioreaza ca prin minune, conditiile de cazare si masa sunt mai bune decat credeai la plecare, deci pleaca de acasa linistit, pentru ca totul va iesi ca la carte. Te atrag locurile celebre, prin care au trecut oameni cunoscuti, pentru ca asa te simti si tu mai deosebit.
SagetatorNu-ti face planuri prea mari in privinta calatoriilor pentru ca sansele de a iesi din casa sunt infime. Ori apar situatii neprevazute chiar in ultimul moment, detalii ce schimba major programul de la o zi la alta, ori nu gasesti nimic din ceea ce sperai. Unele calatorii pot fi contramandate din cauza unor surprize neplacute, ca atare e bine sa nu ai asteptari prea mari. Mai bine pleci fara niciun fel de planificare inainte, pentru ca deplasarile se desfasoara pe un teren modest, lipsit de stralucire, inconjurat de o aura trista.
CapricornDaca e sa pleci pe undeva, va fi mai mult pentru ca e nevoie de tine undeva in alta locatie decat cea in care stai. Trebuie sa sari in ajutorul altei persoane aflate la oarecare distanta sau sa insotesti vreun prieten care nu se descurca prea bine prin unele locuri. Cineva depinde de tine si esti foarte responsabil daca tu esti ghidul sau soferul, pentru ca stii ca toate aspectele sunt legate numai si numai de tine. Daca nu esti in apele tale, atunci pot aparea intarzieri, complicatii sau alt gen de surprize care strica si celuilalt calatoria, ca atare tu trebuie sa fii cel ocrotit de toata lumea.
VarsatorAjungi intr-un loc la care nici nu visai, considerand aceasta sansa unica si speciala. Culmea, e o sansa care depinde numai si numai de tine, pentru ca iei decizia de a pleca undeva, dar coincidentele intervin in favoarea ta si iti poarta pasii si spre acel loc din visele tale. Se poate spune ca norocul tau apare atunci cand nici nu te astepti. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a trai un eveniment de neuitat, care te face fericit.
PestiCalatoresti in locuri la care visai demult cu persoana iubita si abia acum a sosit vremea sa ajungeti impreuna acolo. Pare sa fie un fel de luna de miere sau un cadou pe care vi-l oferiti unul altuia ca semn de pretuire pentru anii petrecuti impreuna. Locurile vizitate va sunt pe plac, ramaneti amandoi muti la frumusetile care vi se perinda prin fata ochilor, si astfel se nasc amintiri de neuitat pentru voi, care vor avea o semnificatie speciala pentru cuplul vostru. Mai mult: daca va doriti un copil, intr-un astfel de loc puteti concepe viitorul vostru bebe!