Horoscop joi, 28 februarie 2013. Vezi ce iti rezerva zodia pentru astazi

HOROSCOP: Luna in Balanta activeaza axa resurselor, creativitatea, zona transformarii si armonia relationala. Jurnalul National va prezinta horoscopul zilei de joi, 28 februarie, realizat de astrologul Corina Badescu. Vezi mai jos ce ti se va intampla astazi.

Berbec: Luna tranziteaza azi zodia Balantei, activand in cazul tau, sectorul relatiilor, al parteneriatelor si al mariajului. In cursul acestei zile adori compania celor dragi, atragi oameni spontani, originali si foarte hotarati, ceea ce nu te scuteste de unele confruntari frontale. La locul de munca te inhami cu multa seriozitate la treaba si nu iti pierzi timpul cu lucruri neimportante.

Taur: Pe tine, Luna in Balanta te stimuleaza sa cauti pacea, armonia si buna cooperare la locul de munca. iti pastrezi o rezerva de timp si spatiu in agenda ta pentru fapte bune, generoase. Volumul de munca este considerabil, probabil multe activitati presante se cer rezolvate cat ai clipi, dar cu toate acestea gestioneaza cu intelepciune stresul si incarcarea.

Gemeni: Tie, Luna in Balanta iti activeaza creativitatea, gustul pentru frumos, apetitul pentru clipe de neuitat in compania persoanei iubite sau a copiilor. Nu este o zi foarte lejera din punct de vedere relational. in cazul in care te framanti legat de termenii unei colaborari sau de resursele partenerului, relaxeaza-te, fii receptiv si permite schimbarilor sa se produca.

Rac: Tu esti stimulat de Luna in Balanta in zona familiei si a caminului. Placerea pentru armonie si frumos te-ar putea motiva sa schimbi ambianta domiciliului, fie prin redecorarea locuintei, fie prin ascultare activa si interactiune cu cei din casa. Cineva din familie ar putea fi binecuvantat cu ingrijirea ta, ca urmare a unui eveniment neprevazut.

Leu: Luna in Balanta isi proiecteaza energia, in cazul tau, in zona gandirii si a comunicarii. Azi ai putea avea parte de multe confruntari de idei, in care dezbati diverse teme sau principii, pe care le abordezi din diverse perspective. Ai tendinta de a fi destul de hotarat si dominator in raport cu colegii sau subordonatii, iar cineva ar putea chiar parasi echipa.

Fecioara: Astazi, Luna in Balanta iti activeaza axa resurselor, atat veniturile obtinute ca urmare a muncii proprii, cat si resursele partenerului sau ale colaboratorilor. Probabil ca astazi te framanti destul de mult datorita cheltuielilor pe care le-ai putea avea de gestionat, caci ce iei pe mere ai putea da pe pere. Partenerul de viata te-ar putea scoate din aceasta incurcatura.

Balanta: In cursul acestei zile, Luna este gazduita de zodia ta, potentandu-ti personalitatea, atitudinea, modul in care te proiectezi in ochii celorlalti. Imaginea este foarte importanta pentru tine, dar desi esti foarte diplomat din fire, astazi ai putea alege sa te comporti diferit, fiind mai liber de tiparele veche, de compromis si mai autentic, mai profund, mai in adevarul tau.

Scorpion: Luna in Balanta activeaza in ceea ce te priveste zona abandonului de sine, a iubirii neconditionate si a apropierii de divinitate. Ai putea petrece clipe de pret in solitudine, dar imediat te repozitionezi si simti sa impartasesti cuiva sondarile, revelatiile interioare sau poate chiar ingrijorarile. Nu invada spatiul celorlalti, in special al fratilor, ci comunica activ.

Sagetator: Tu resimti tranzitul Lunii prin Balanta in zona prietenilor si a anturajului. Astazi ai putea juca rolul de catalizator in cadrul grupului din care faci parte, datorita talentului pentru cooperare si buna intelegere. Sunt posibile confruntari deschise, poate chiar cu persoana iubita, carora le faci fata cu brio si care iti pot spori increderea in fortele proprii.

Capricorn: Sub influenta Lunii in Balanta, proiectata in zona carierei si a prestigiului social, tu ai putea simti sa iti evaluezi pozitia in cadrul companiei pentru care lucrezi sau in cadrul grupului de interese in care activezi. Poate fi o zi de bilant, in care cauti echilibrul intre viata privata si expunerea sociala. Fii centrat pe inima ta si continua doar ceea ce te inspira cu adevarat.

Varsator :Tie, tranzitul Lunii prin zodia Balantei iti activeaza zona studiilor superioare, a filosofiei de viata. Poti castiga multa popularitate prin exprimarea cunoasterii tale, caci o faci intr-un mod direct, dezinhibat, dar in acelasi timp elegant si aplecat spre partenerul de discutie. Ai putea alege chiar sa vorbesti oamenilor despre fricile tale si sa ii inspiri in a si le depasi pe ale lor.

Pesti: In cazul tau, Luna in Balanta energizeaza zona transformarii, a regenerarii si a banilor obtinuti din colaborari. Esti patruns de sentimentul de egalitate, corectitudine si iti place sa prestezi activitati in comun cu cineva. Ai putea simti sa faci o schimbare de impact in anturajul tau, ceea ce ti-ar putea atrage si reconfigurarea surselor de venit financiar.