Horoscop septembrie, octombrie, noiembrie 2010 – Vezi ce-ti rezerva zodia toamna aceasta!


BERBEC (21.03 – 20.04)

DRAGOSTE: In septembrie intelegeti ca dorintele voastre nu pot fi mai presus de cele ale partenerului. Octombrie si noiembrie sunt luni dificile prin accentuarea orgoliului, geloziei si posesivitatii, care va poate orbi ratiunea. Ati putea regreta mai tarziu deciziile luate acum.

CARIERA: Lunile de toamna vin cu un aspect inedit: nevoia de a fi deschizatori de drumuri. Toata luna septembrie nu se recomanda sa semnati contracte si alte acte importante legate de munca sau sa incercati sa negociati ceva, pentru ca ceea ce se stabileste nu va ramane in picioare. Octombrie vine cu mai multe sanse de o obtine o colaborare in afara serviciului, platita modest, dar utila pentru a va rotunji veniturile.

SANATATE: Toata luna septembrie e presarata de zile dificile pentru sanatate. E momentul sa faceti investigatii complexe. Luna octombrie e neutra sub acest aspect, cu exceptia celor care sufera de afectiuni cronice si care pot avea un moment de descurajare din cauza vestilor primite de la medici.

BANI: In septembrie inca sunteti chibzuiti si achitati toate obligatiile pe care le aveti. In octombrie cresc pretentiile fata de partener si nemultumirea creata de faptul ca toti se bazeaza doar pe voi, iar in noiembrie sunteti ca un vulcan gata sa erupa, daca vi se cer bani.

TAUR (21.04 – 21.05)

DRAGOSTE: Prima luna de toamna e o succesiune de razgandiri, consultari, planuri abandonate si reluate. Abia in octombrie se anunta schimbari reale, in special in relatiile deja sudate. Veti traversa dificultati majore, provocate de gelozie, de lipsa acuta de incredere in partenerul de viata sau de rani sufletesti mai vechi, care nu s-au vindecat. Lunile octombrie si noiembrie pot fi complicate si pentru cei care nu au un partener stabil, dar si-l doresc. Acestia si-ar putea vedea prabusite planurile legate de o anumita persoana.

CARIERA: Luna septembrie poate fi ceva mai aglomerata, din cauza ca v-ati facut planuri toata vara si vreti sa le vedeti pe toate concretizate. Exista riscul ca unii dintre subordonati sa va paraseasca sau sefii sa nu va mai sprijine proiectele, pentru ca lucrurile se schimba de la o zi la alta, iar voi ati ramas cumva blocati in planuri vechi. Octombrie va poate aduce sansa de care aveti nevoie, cu conditia sa negociati totul, de la colaboratorii pe care ii cooptati in echipa pana la fonduri si termene. Lucrurile se vor stabiliza abia la iarna.

SANATATE: Bolile asociate profesiei ies la suprafata si va trebui sa luati masuri. Intreaga toamna se recomanda sa va interesati de cele mai bune metode de pastrare a sanatatii si sa puneti in aplicare ceea ce aflati, eventual dupa consultarea unui specialist in care aveti incredere.

BANI: Obtineti aceiasi bani cu eforturi mai mari si aveti senzatia ca e din ce in ce mai greu sa va pastrati nivelul de trai de pana acum. Solutia? Fie va asumati mai multe sarcini de serviciu, ceea ce nu se recomanda din cauza starii de sanatate, fie schimbati anumite obiceiuri alimentare sau legate de stilul de viata, asta ducand la o scadere a cheltuielilor si la o stare generala mai buna. Abia spre finalul lunii noiembrie se anunta mai multi bani. Pot creste veniturile partenerului sau beneficiile care va revin dintr-o afacere.

GEMENI (22.05 – 21.06)

DRAGOSTE: Prima parte a lunii septembrie poate fi dificila, din cauza conflictelor repetate, pe care nu le mai suportati, dar nici nu le puneti capat, pentru ca asta poate insemna sa renuntati chiar la relatia respectiva. Din aceasta toamna veti avea de trecut prin situatii dintre cele mai diverse pentru a putea construi o relatie de durata. Incercarile pe care le aveti de parcurs depind de varsta si de experienta acumulata.

CARIERA: Toate schimbarile din aceasta toamna se fac cu multe eforturi, intalniri si negocieri repetate. Ati putea lua decizia deloc usoara de a va pastra independenta initiind o afacere pe cont propriu cu bani imprumutati, primiti de la o ruda a partenerului sau de la un sponsor care pune conditii stricte.

SANATATE: In prima parte a lunii septembrie se reactiveaza unele probleme de sanatate si e necesar sa faceti analize complexe. Daca actionati acum, puteti preveni sau diminua posibilele efecte nefaste ale tranzitelor din lunile octombrie si noiembrie, cand se anunta probleme mari. Sunt vizate organele genitale si intregul aparat digestiv.

BANI: Castigurile sunt in foarte stransa legatura cu ofertele de munca pe care le acceptati si cu realismul de care dati dovada atunci cand va luati un angajament. Luna septembrie vine cu aceleasi probleme banesti care v-au dat batai de cap si in timpul verii. Octombrie mai aduce unele rezolvari, eventual prin valorificarea unui talent nativ, pe care pana acum il puneati in valoare numai in timpul liber. Luna noiembrie se anunta aglomerata la locul de munca, ceea ce inseamna ca si cei care nu au un serviciu, dar isi cauta, si-ar putea gasi un job acceptabil.

RAC (22.06 – 22.07)

DRAGOSTE: In lunile octombrie si noiembrie se anunta schimbari importante in relatiile de dragoste si nu este indicat sa luati decizii radicale de genul mutatului impreuna, casatoriei sau despartirii. Atentie la momentele in care veti fi tentati sa cereti totul de la persoana draga, facand-o in acest fel sa plateasca pentru greselile celor dinainte, care v-au subrezit increderea in oameni! Dorinta de a domina va va da doar o satisfactie de moment, insa va va lasa un gust amar si v-ar putea aduce singuratatea de care va feriti de atata vreme.

CARIERA: Toate lunile de toamna sunt lipsite de evenimente esentiale. Colaborarile si contractele vor reveni in atentia voastra abia anul viitor, pana atunci aveti destule de facut la actualul loc de munca si cu siguranta nu va plictisiti. Spre finalul lunii noiembrie poate creste volumul activitatilor de la serviciu, ceea ce poate insemna si o suprasolicitare a sanatatii, pe langa o posibila crestere a veniturilor.

SANATATE: V-ati putea imbolnavi din cauza acumularilor negative. Starea sanatatii voastre depinde in mare masura de linistea pe care v-o puteti asigura acasa si de calitatea relatiilor cu familia. Una dintre deciziile intelepte ar fi sa va mutati, in cazul in care inca mai locuiti cu parintii.

BANI: In a doua parte a lunii noiembrie ati putea primi o oferta avantajoasa din punct de vedere financiar, care cere insa sacrificii mari de timp si de energie sau va pune sa alegeti intre locul de munca actual si intrarea intr-o zona diferita a profesiei. Va pricepeti si la acele treburi, dar va simtiti ca niste incepatori, pentru ca nu prea ati pus in practica, pana acum, acele cunostinte. In rest, nimic nou sub soare.

LEU (23.07 – 22.08)

DRAGOSTE: In luna noiembrie se contureaza un context astral favorabil unui nou inceput in iubire. Acolo unde exista deja o legatura afectiva, acest context va va ajuta sa traiti mai intens sentimentele care va leaga si sa aprobati din toata inima respectiva relatie. Se pastreaza tendinta de a idealiza persoana iubita, de parca ati vrea sa va convingeti ca ati luat o decizie buna cand ati acceptat sa pasiti impreuna pe drumul vietii.

CARIERA: Dorinta voastra de a fi cei mai buni in ceea ce faceti v-a condus de atatea ori la succes. Acum e nevoie insa de multa munca pentru a pastra locul pe care il ocupati deja in ierarhia profesionala. Astrele nu va indeamna la modestie, ci la o mai buna adaptare la ceea ce va ofera viata. Va puteti pastra aspiratiile profesionale, cele adevarate, pentru anul viitor, cand contextul va aduce sanse mai mari de schimbare.

SANATATE: Starea de sanatate e strans legata de felul in care stiti sa va dramuiti energia pentru a face fata sarcinilor de serviciu. Eventualele boli sunt cauzate de faptul ca v-ati neglijat propriul corp mult timp, ati avut o alimentatie nepotrivita si un program de lucru haotic. Pentru cei care au deja mici probleme toamna vine cu momente destul de delicate.

BANI: Toata luna septembrie e dificila din punct de vedere financiar si ar fi bine ca pe langa prudenta obisnuita legata de cheltuieli sa fiti atenti si la toate documentele pe care le semnati. Oricum, semnarea de contracte, negocierile sau alte demersuri de acest gen nu sunt recomandate, cel putin pana pe 15 septembrie. Noiembrie poate veni cu castiguri din speculatii. Lunile de toamna aduc si un potential favorabil legat de veniturile partenerului.

FECIOARA (23.08 – 22.09)

DRAGOSTE: Sentimentele voastre se maturizeaza si, dupa cum ati observat deja, nu mai aveti aceleasi preferinte, obiceiuri si pretentii in relatia cu persoana draga. Multi dintre voi au trecut deja la etapa urmatoare – au devenit parinti sau au decis sa isi oficializeze relatia. Lunile octombrie si noiembrie pot fi periculoase pentru stabilitatea cuplului si armonia din familie, pentru ca ati putea fi tentati sa calcati stramb.

CARIERA: Unii dintre voi inca mai ratacesc in cautarea jobului ideal, pe care au foarte putine sanse sa-l gaseasca. Provocarile care pot aduce beneficii in urmatorii ani se adreseaza celor care se cunosc destul de bine cat sa stie ce talente au si celor care deja au ales sa-si transforme pasiunea in meserie. Ceilalti vor avea ocazia, in aceasta toamna, sa inteleaga unde se situeaza din punct de vedere profesional, ce au de facut pentru a avea parte de progres si unde au gresit pana acum. Pentru toti se anunta schimbari dintre cele mai benefice, dar nu line si nici lipsite de stres.

SANATATE: Septembrie nu vine cu configuratii astrale deosebite, insa este o luna buna pentru sanatate, ca si octombrie, cu conditia sa nu exagerati cu gandurile negre legate de bani si de sursele viitoare de venit. In loc sa stati pe ganduri, intrebandu-va ce veti face de acum inainte, trebuie sa cautati solutii si astfel sa va mobilizati energia personala, sa o faceti sa curga, nu sa o blocati prin griji si teama. In noiembrie ati putea avea unele probleme legate de organele interne, subrezite de regimul alimentar dezechilibrat sau de ritmicitatea meselor din timpul unei zile.

BANI: In urmatoarea perioada veti trece prin destul de multe schimbari de atitudine fata de bani. Veti intelege, mai ales, ca bunurile materiale nu pot umple sub nici un chip golul din suflet. Lunile de toamna va sunt favorabile, mai ales septembrie si octombrie, pentru ca va aduc vointa necesara, curajul si determinarea care va imping inainte, catre concretizarea unor proiecte si valorificarea talentelor si experientei profesionale. Sunteti pe cale sa aflati ca uneori este nevoie doar de curaj si de o farama de incredere pentru ca un proiect ambitios sa prinda viata.

BALANTA (23.09 – 22.10)

DRAGOSTE: Luna septembrie se anunta luminoasa in relatiile sentimentale. Persista insa pericolul unor confruntari mai agresive, care a existat toata vara. Octombrie e chiar mai buna sub aspect sentimental, in primul rand pentru cei deja implicati intr- o relatie. In noiembrie vine insa momentul adevarului, pentru ca e posibil sa iasa la suprafata cele mai acute frustrari, care va pun in pericol si relatia, dar si castigurile.

CARIERA: Septembrie poate fi incarcata de momente tensionate, pentru ca se revine asupra unor decizii, iar asta are efecte si asupra situatiei voastre la locul de munca. Octombrie aduce ceva mai multa liniste, dar la fel de multa munca. Noiembrie se anunta mai spornica, dar nemultumirile legate de castiguri se accentueaza.

SANATATE: Septembrie e luna cu cele mai multe informatii alarmante legate de sanatate: pot sa reapara boli mai vechi, de care ati crezut ca ati scapat. Problema este ca e greu de pus un diagnostic intr-un asemenea context astral, care aduce multa confuzie. Octombrie vine cu date mai bune despre starea de sanatate, dar nu aduce imbunatatiri considerabile acolo unde afectiunile nu au fost tratate. Iar in noiembrie, pe un fond sufletesc intens si agitat, e de asteptat sa nu va simtiti foarte bine fizic.

BANI: Nici un astru nu agita apele in zona banilor. Sunteti indemnati de o voce subtila sa va ingrijiti de siguranta, sa cereti si sa obtineti pe orice cale un echilibru in viata voastra. In noiembrie ati putea reveni la ganduri mai bune legate de valoarea proprie. Nemultumiti de nivelul salariului, ati putea sa cereti mai multi bani.

SCORPION (23.10 – 21.11)

DRAGOSTE: In septembrie simtiti nevoia sa amanati deciziile importante, ca sa puteti analiza la rece ce se petrece in viata voastra amoroasa. In octombrie, viata va scoate in cale noi provocari, situatii in care va traiti pe deplin sentimentele, fara teama, retineri sau prejudecati. In noiembrie, multi dintre voi s-ar putea vedea nevoiti sa-si deschida inima pentru a putea mentine o relatie.

CARIERA: Dupa ce v-ati obisnuit cu postura avantajoasa pe care v-a adus- o in dar luna august, septembrie poate parea de-a dreptul frustranta. Se anunta unele complicatii legislative, decizii incurcate ale managerilor si reveniri asupra acestora. Cei care au afaceri pe cont propriu nu se pot baza pe ajutorul nimanui in aceasta luna. Octombrie nu se anunta nici ea mai buna, pentru ca lucrati intr-o atmosfera incetosata, in care nu se spune nimic, nu se stie nimic si nu se face nimic.

SANATATE: La inceputul lunii septembrie ati putea primi informatii ingrijoratoare legate de evolutia unei boli. Octombrie se anunta rascolitoare in alte domenii de viata si, pe cale de consecinta, starea voastra de sanatate ar putea avea de suferit. In noiembrie trebuie sa va dramuiti fortele si sa adoptati un alt regim alimentar, ca sa nu ajungeti la epuizare.

BANI: Prima luna de toamna aduce preocupari legate de afaceri, aliante, colaborari si coordonarea unor grupuri de interese care v-ar putea aduce beneficii serioase pe termen lung. Castigurile nu lipsesc, dar nu sunt spectaculoase, asa ca nu scapati de grija banilor. Octombrie e plina de momente de refacere dupa munca grea sau de cheltuieli pentru ingijirea sanatatii.

Citeste horoscopul integral pe site-ul Libertatea

nbsp;