Horoscopul zilei de 31 decembrie 2009!


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

GEMENI

Daca banii constituie o problema, ca nu-i aveti inca, nu va faceti griji – se rezolva. II scoateti din cont, vi se dau de la serviciu sau vi-i da cineva, cu imprumut.

RAC

O stare de spirit deosebita, poate o sa aflati ceva care sa va imprime un optimism debordant, cu toate ca nu sunteti genul de persoane optimiste, dar acum e…altceva.

LEU

N-ar fi exclus daca mai treceti pe la serviciu sa vi se dea fie niste bani, fie un pachet, un cadou, sau macar sa fie o emanatie de bucurie, acolo, in colectivitate.

FECIOARA

E posibil sa va intalniti marea dragoste, sa o reintalniti, cine stie cate se pot intampla la noapte si sa vi se schimbe complet viata.

BALANTA

S-aveti un tacam, doua in plus, la masa, c-or sa vina si niste invitati de ultim moment, un prieten, un vecin, bineinteles chemati de voi, nu altfel.

SCORPION

O ultima cheltuiala – ca trebuie – pe anul asta ca sa rezolvati ceva fara de care n-o sa aiba farmec party-ul, fiecaruia-i lipseste… altceva.

SAGETATOR

S-aveti la voi card, cash pentru ca o sa dati bani incoace si-ncolo si-n timpul zilei si la noapte, ideea e sa fiti pregatiti, sa nu dati din colt in colt…

Citeste mai mult pe site-ul PRO TV