Hotelurile de pe litoralul romanesc, de rasul bulgarilor. Afla de ce!



Ne vaitam ca nu avem turisti pe litoral, dar omitem un lucru. Noi, fie avem hoteluri super luxoase, fie sunt in ruina, cu mobiler din anii ’70 si tencuiala cazuta.

Multi proprietari se gandesc doar la un profit rapid si de la an la an, uita sa faca investitii. Daca nu vor intelege cu totii ca daca nu ofera confort nu incaseza, bulgarii ne vor lua toti clientii.

In general, oamenii isi cumpara biletele printr-o agentie dupa ce studiaza pliante in care hotelul visat arata ca pe Coasta de Azur. Din pacate, odata ajunsi la destinatie realizeaza ca vacanta s-a terminat.

quot;Usa e rupta, iar baia e destul de prost iluminat, iti bagi degetele in ochi ca nu e lumina aici quot;, a povestit un turist despre un hotel din Neptun.

Un control al Ministerului Turismului i-a lasat pe proprietarii din Neptun fara certificate de clasificare, ceea ce inseamna ca unitatea va avea in curand lacat pe usa. In unele cazuri, locul este atat de mizerabil incat quot;intri sanatos si pleci bolnav quot;.

In Venus, la un alt hotel nerenovat de ani buni exista probleme la fel de mari. Exista insa si administratori care au reusit sa faca rost de fonduri pentru modernizare. Dupa ce au avut probleme mari oamenii au cautat solutii si au investit trei milioane de euro.

De la inceputul sezonului, peste 200 de camere din mai multe hoteluri de pe litoral au fost sigilate pentru ca nu respectau conditiile minime de igiena.

Vezi video pe site-ul Pro TV