Idei de afaceri cu bani putini: Stand de sucuri naturale cu 2.000 de euro

Criza prin care trecem, pe langa toate efectele negative pe care le produce, ar putea fi privita si ca un nou inceput. Daca ai ramas fara slujba sau crezi ca muncesti din ce in ce mai mult pe din ce in ce mai putini bani, acesta poate fi un moment in care, neavand de ales, decizi sa incerci sa muncesti pentru tine, sa devii antreprenor.

Avem ca exemplu trei idei de afaceri care se pare ca nu au fost afectate de criza si pentru care iti sunt suficiente cateva mii de euro. nbsp;

Stand de sucuri naturale

O afacere ce nu poate sa dea gres in perioada de vara este crearea unui stand la care sa vindeti sucuri naturale. Investitia initiala variaza intre 2.000 euro – 10.500 euro, depinzand de natura standului pe care vreti sa-l aveti.

Va puteti crea dumneavoastra insiva un loc de desfacere al produselor, caz in care veti scoate din buzunar minim 2.000 euro, costuri ce vor acoperi constructia standului si storcatorul de citrice. Daca va orientati catre storcatoare profesionale, trebuie sa stiti ca cel mai ieftin costa in jur de 2.250 euro, preturile putand ajunge chiar si la 4.500 euro.

In cazul in care doriti sa cumparati un stand mobil, dotat déjà cu toata aparatura necesara, puteti scoate din buzunar chiar si 10.500 euro. Cei care vand astfel de produse va ofera posibilitatea sa achizitionati produsul in leasing, urmand sa platiti rate lunare ce variaza intre 230 euro, in cazul unei perioade de 60 de luni, ajungand la 906 euro, daca optati pentru o perioada de un an.

De exemplu, amortizarea unei investitii de 10.500 euro poate fi realizata intr-o perioada de 3 pana la 19 luni, totul depinzand de numarul de pahare de suc vandute pe zi, zona in care este amplasat standul si pretul de vanzare.

Citeste mai mult pe incont.ro