Idei pentru cele mai tari partide de sex


E nevoie de timp si efort ca sa ai o viata sexuala activa. Nu e intotdeauna usor, vietile noastre agitate ne fac sa nu mai avem cheful, imaginatia sau motivatia necesare pentru a avea o viata sexuala asa cum ne dorim.

Viata lor sexuala a femeilor depinde de hormoni si de ceea ce se intampla in viata de zi cu zi. Uneori dureaza mai mult sa o faci sa-si doreasca sa faca sex, iar aceleasi texte vechi s-ar putea sa nu mai tina. Ar trebui sa adaugi niste aspecte care sa va stimuleze. Iata zece ponturi pentru ca viata voastra sexuala sa fie imbunatatita, potrivit askmen.com.

Incearca sa o legi la ochi

Placerea sexuala are multe dimensiuni, dar cel mai important organ sexual pe care-l avem este creierul. Daca iti legi la ochi partenera ii pui toate celelalte simturi in actiune. Ea nu va sti cunde esti si care e urmatorul tau pas. Asta anticipeaza o partida de sex grozava. Poti sa o atingi cu o pana sau cu limba.

Da-i instructiuni

Dupa un timp ai impresia ca iti cunosti foarte bine partenera, dar nu este adevarat. Intotdeauna va fi ceva ce nu ati incercat. Pentru o partida de sex mai buna incercati sa vorbiti despre lucrurile pe care nu le-ati incercat si folositi sugestiile fiecaruia dintre voi.

Masajul

Atingerile senzuale sunt cele mai relaxante si sexy lucruri pe care poti sa le faci pentru partenera ta. Corpul nostru este fara exceptie tensionat in anumite zone. Un masaj relaxant o poate face sa aiba un orgasm intens si o partida de sex extraordinara in final.

Vorbiti murdar

Vorbitul murdar in pat i-a excitat dintotdeauna pe oameni si continua sa fie excitant pentru ca are cuvinte. Raspundem imediat mai ales daca cineva ne rosteste numele. Cuvintele rostite evoca emotii, senzatii. E o forma de arta sa stii cum sa vorbesti in pat pentru ca femeile sunt susceptibile cand li se spune ceva.

Jucati un joc

Luati niste carti de joc si jucati poker pentru un sex mai bun. Pare ceva ce ai fi facut in liceu, dar poate fi o metoda sa scapati de haine. Dupa ce sunteti amandoi dezbracati urmeaza partea cea mai incitanta. Cel care a castigat ii va da o pedeapsa celuilalt. Mai sunt si alte jocuri care ar putea sa va condimenteze viata sexuala.

Impartaseste-i fanteziile tale

Spune-i partenerei tale ce fantezii ai. Comunicare cu iubita ta va fi mai buna si va ajuta sa va cunoasteti mai bine. Vei fi surprins de ceea ce-ti va impartasi, dar trebuie sa-i spui si tu ce-ti doresti. Nu incepe din prima sa te destainui, incearca s-o iei incetisor.

Imbrac-o intr-un personaj

Sa incerci sa joci un rol poare fi usor pentru unii, are si beneficii daca o faci ca sa te distrezi. Sa iesi din rolul tau poate fi o modalitate distractiva sa aveti ocazia sa ca comportati altfel in pat. Ii vei oferi partenerului tau alte senzatii.

Incearca o noua pozitie

Deja stii cum s-o faci sa ajunga la orgasm in doua feluri. Le repetati in mod regulat pentru ca funtioneaza, nu e nimic rau in asta. Dar daca nu incercati pozitii noi nu veti afla daca vi se potrivesc sau nu.

Foloseste un inel de penis

Inelele de penis sunt ieftine si poti oricand sa-ti imbogatesti colectia de jucarii pentru sex. Femeilor cu siguranta vor fi incantate.

Incearca un loc nou

Poti incerca sa iti duci prietena intr-un loc in care nu ati mai fost niciodata. Incercati locurile publice sau pur si simplu mutati-va in alta camera sau in casa altcuiva. Fa sex in alte locuri, nu doar in patul tau.

nbsp;