In Bucuresti a nins toata noaptea


Dupa ce o zi intreaga au privit ingrijorati ninsoarea pe geam bucurestenii au avut de parcurs un drum anevoios spre casa. Cei aflati la volan au pierdut in trafic si cate patru ore, desi edilii se laudau ca au 300 de utilaje gata de interventie.

Meteorologii anunta si pentru miercuri ninsoare in Capitala. Drumul spre casa a fost unul anevoios pentru bucuresteni. Cei care si-au scos masinile de sub zapada au mers bara la bara cu orele, iar cei care s-au bazat pe mijloacele de transport in comun au razbit sa ajunga acasa mai repede pe jos.

La orele la care toata lumea a mers spre casa, in sectorul 2 s-au aglomerat cele mai multe drumuri: soseaua Colentina, soseaua Baicului si intrarile in oras dinspre zona Pipera.

Toate trenurile care vin spre Capitala au intarzieri de pana la patru ore din cauza unor defectiuni la reteaua electrica, provocate de viscol.

Alta e situatia pe aeroportul Baneasa. Utilajele de la deszapezire lucreaza continuu de marti dimineata pentru ca zapada cazuta pe pista sa nu afecteze in niciun fel zborurile.

Foto: Mondo News

Citeste mai mult si vezi video pe site-ul Pro TV