Incepe scoala pe 13 septembrie. Cat costa rechizitele pentru copii?

Apropierea cu pasi repezi a noului an scolar le da fiori multor parinti. Cu bugetele subtiate serios de criza economica, cu greu isi fac curaj sa intre in magazine sa cumpere rechizite pentru copii.

Cum lista de cumparaturi este lunga, multi se multumesc sa ia de pe rafturi doar cele necesare pentru primele zile de scoala. Restul, vor cumpara pe parcursul anului.

Maratonul cumparaturilor pentru prima zi de scoala a inceput deja, numai ca multi parinti spun ca in acest an au portofelul aproape gol. Si nu le este usor sa indeplineasca toate dorintele copiilor.

Cu lista de cumparaturi intocmita cu mare atentie si cu banii dramuiti la ultimul leutz, mamicile se plimba printre rafturile magazinelor, in cautarea rechizitelor cu pretul cel mai bun.

In schimb, comerciantii sustin ca vin in ajutorul parintilor si elevilor si au lansat mai multe oferte pentru rechizite.

Cinci caiete de matematica, cinci de limba romana, acuarele, pensule, un penar, un ghiozdan si inca multe alte accesorii pentru care un parinte ar trebui sa scoata din buzunar aproximativ 200 de lei.