Ineu, Arad: Catita Tranc are uterul perforat dupa un avort facut de medicul Nicolae Bulzan de 72 de ani

O aradeanca de 35 de ani a ajuns la matern cu uterul perforat dupa un avort efectuat de un medic de 72 de ani. Catita Trinc spune ca nu isi doreste decat ca medicul sa fie oprit sa mai faca asa ceva.

Femeia de 35 de ani a suferit un avort la cerere in localitatea Ineu, efectuat de catre medicul Nicolae Bulzan, in varsta de 72 de ani.

Catita Tranc se afla in prezent in afara oricarui pericol, dupa ce a fost stabilizata de medicii aradeni. ”A ajuns la noi in stare grava, cu hemoragie interna masiva. Am reusit sa o stabilizam, am efectuat manevrele medicale impuse in astfel de cazuri si am reusit sa salvam atat viata femeii cat si uterul”, a declarat Sorin Prisca, ditrectorul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie Arad.

Femeia de 35 de ani s-a prezentat la cabinetul doctorului Nicolae Bulzan din Ineu pentru o intrerupere de sarcina. Doctorul, in varsta de 72 de ani a efectuat interventia, in timpul careia a perforat uterul femeii. ”Dupa ce a iesit din sala a venit si mi-a zis ca la el un chiuretaj e 200 de lei, dar sa-i dau eu 150 si sa chem ambulanta si sa-mi duc nevasta la Arad ca are hemoragie”, a declarat sotul femeii.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul) nbsp;