Inna lanseaza Powerless, un nou album ce va aparea pe piata in 2011

Inna pregateste lansarea unui nou album in 2011. Dupa ce in 2010 a reusit sa scoata pe piata piese care au electrizat intreaga Europa, cantareata a anuntat ca si in 2011 va continua sa lanseze melodii.
Anul trecut, piesele “Amazing” si “Déjà vu” s-au aflat timp de mai multe saptamani pe primele pozitiii in topurile dance. La posturile de radio din Franta se difuzeaza din aceasta saptamana noul ei single, intitulat Sun Is Up . Potrivit ziarului Jurnalul National, piesa este primul extras de pe noul album al Innei, Powerless , care va fi lansat in 2011.
Noul single al Innei, Sun Is Up , a fost deja prezentat in Romania in luna octombrie. Inca de la inceput, piesa s-a situat in fruntea clasamentelor. Albumul Powerless va fi conceput de echipa Play amp;Win, trioul de producatori dominand din anii 2000 muzica dance din tarile Europei de Est, relateaza Agerpres. Acesti maestri romani au lansat si grupul Akcent si au umplut intreaga Europa cu muzica lor.
Admiratorii romancei au putut auzi deja un alt extras de pe albumul Powerless , piesa Un Momento , creata in colaborare cu DJ-ul spaniol Juan Magan.
Anul 2011 va fi plin pentru Inna, care va avea spectacole in toata Europa, incheie site-ul MusiqueRadio.