Intermedieri medicale pentru romanii care vor sa se trateze in Ungaria

Romanii care vor sa se trateze in clinicile din Ungaria pot beneficia de consultanta privind serviciile medicale din aceasta tara apeland la serviciile companiei intermedieri-medicale.ro, de care au beneficiat si gimnastele Alexandra Marinescu si Maria Olaru.

Aceasta companie a luat fiinta ca raspuns la solicitari din toate domeniile, cu atat mai mult din cel medical, pentru servicii de calitate, sigure, rapide si comode.

Cetatenii romani care apeleaza la consultatii medicale in Ungaria (Budapesta) traiesc frecvent un cosmar, din cauza necunoasterii limbii sau a locatiei exacte a cabinetelor sau clinicilor cautate, fiind nevoiti sa apeleze la ajutorul unor persoane neavizate.

De multe ori, succesul unor actiuni de acest fel este incert si dubios, iar absenta unor informatii privind cheltuielile aferente, adauga un plus de stres solicitantului. In functie de nevoile d-vs, compania intermedieri-medicale.ro va recomanda cei mai buni specialisti in fiecare domeniu medical.

Servicii prestate pentru tratament in Ungaria (Budapesta)

:• Asistent vorbitori de limba romana, cu experienta vasta in toate domeniile medicinii.

• insotirea individuala a pacientului de catre reprezentantul nostru vorbitor de limba romana la realizarea tuturor procedurilor necesare.

• Profesionalism si atitudine grijulie a personalului medical.

• Comunicare permanenta cu pacientul, din momentul primului sau contact prin intermediul reprezentantului nostru.

• Ajutor in organizarea calatoriei in Ungaria, in pregatirea documentelor, la organizarea activitatilor de cazare si de agrement.Despre intermedieri-medicale.ro Relatia medic-pacient caracterizata prin profesionalism, seriozitate, promptitudine, flexibilitate, specializata in intermediere medicale.

Cu siguranta, experienta practica acumulata in cei 20 ani de activitate neintrerupta in domeniul medical in Budapesta, parteneriatul de succes alaturi de clientii romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca un partener de incredere. Persoana de contact, Szeibert Zoltán, la nr telefon 0036306894221