Interviu Adrian Mutu: Conducerea Fiorentinei mi-a propus o prelungire pe cinci ani

Intr-un amplu interviu acordat cotidianului La Nazione, Adrian Mutu a dezvaluit ca intentioneaza sa se retraga la finalul anului 2014.

Dupa un interviu de doua pagini, acordat in Romania pentru „Adevarul“, in august, Adrian Mutu a revenit cu o discutie-maraton in presa italiana, de data asta pentru cotidianul „La Nazione”, din Florenta. Desi a preferat sa nu vorbeasca despre amenda de 17 milioane de euro pe care o datoreaza lui Chelsea sau despre bataia aplicata chelnerului albanez, Mutu a lamurit alte aspecte ale vietii sale.

Mutu despre:

Retragere, dupa scandalul cu sibutramina. „Nu m-am gandit nici macar o secunda la asta. In fiecare zi, fotbalul imi lipsea tot mai mult. A fost foarte greu, ma gandeam doar la momentul cand voi reveni. Eu asta stiu sa fac in viata, inca imi place sa dau goluri quot;.

Echipa nationala. „Este foarte clar ca sper sa revin, dar vorbim peste un timp, acum abia am revenit in campionat quot;.

Viitorul sau fotbalistic. „Conducerea Fiorentinei mi-a propus o prelungire pe cinci ani, dar eu am spus ca as vrea sa mai joc doar trei. Vreau sa raman si sa-mi inchei cariera aici, sper acest lucru. Sa ma gandesc la altceva acum nu are sens, dar nu cred ca viitorul meu are legatura cu cate goluri voi marca in partea a doua a sezonului. Fiorentina stie cat valorez cand sunt bine, iar acum sunt pregatit sa fac meciuri mari quot;.

Ce va face Mutu dupa retragere? „Florenta este orasul in care as sta la finalul carierei, daca raman in Europa. Dar am si alta idee, vom vedea quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Guliver Getty/Adevarul)