Investitie profitabila: Ai 30.000 de euro? Atunci, cumpara-ti o casa!

nbsp;

Nevoia de proprietate a romanilor a depasit granitele tarii. Asa ca, daca vrei sa faci o investitie profitabila pe o alta piata imobiliara decat cea autohtona, vrei o locuinta de vacanta sau muncesti in strainatate si ai nevoie de o resedinta, citeste unde si ce poti cumpara cu mai putin de 30.000 de euro.

In Romania, cu 30.000 de euro poti cumpara o garsoniera centrala intr-un oras de provincie. In Bucuresti, cu 30.000 de euro, poti spera la o locuinta cu o singura camera intr-o zona periferica sau intr-un cartier dormitor, precum Berceni sau Drumul Taberei, unde traficul este o adevarata problema. Citeste ce poti cumpara cu aceeasi suma in Europa!

Malag, Spania- Vila, 25.000 de euro

Nu mai putin de trei milioane de locuinte asteapta proprietari in Spania, potrivit companiei de consultanta imobiliara din Madrid R. R. de Acuña amp; Asociados . Din acestea, aproape 330.000 se afla inca in faza de constructie. In acest context, preturile au scazut drastic, astfel ca in Malaga, Andalucia, una din zonele turistice renumite ale Spaniei, o casa dintr-un complex a ajuns sa coste numai 25.000 de euro.

Citeste mai mult pe money.ro