Ioana Ginghina: Fundul meu e la fel de mare ca atunci cand am pozat in Playboy


Ioana Ginghina, sotia lui Ioan Papadopol, a postat un comentariu acid fata de o fotografie publicata de tabloidul Ciao!, in care apare cu fundul la vedere.

Ioana s-a declarat sufocata de paparazzi si a declarat ca fundul ei este la fel de mare ca atunci cand a pozat in Playboy.

quot;Cum sa dai asa o poza cu mine, pe cine interesa asa o poza! Nimeni nu poate arata bine intr-o astfel de poza. Iar comparatia cu pictorialul din Playboy chiar nu are sens. Pe langa faptul ca sedinta a avut loc acum 5 ani, contextul era cu totul si cu totul altfel. Eu, undeva in frumoasa Grecie, machiata, aranjata, pusa in tot felul de pozitii care mai de care mai provocatoare. Iar acum ma aflam in tristul Bucuresti, dupa multa alergatura cu copilu’ si aplecandu-ma dupa o jucarie. E corect asa? quot;, scrie Ioana Ginghina pe blogul ei personal.

quot;Daca tot esti trist si ti se pare nedrept sa vezi si sa scrii despre fundul meu care, apropo, e la fel de mare ca si atunci (tot timpul am stat bine la capitolul acesta), atunci nu-l mai poza. Traim intr-o tara libera, cel putin teoretic. Poti opta. Crezi ca eu am stiut ca tu esti acolo? Pai daca stiam, stateam si eu frumos ca la poza, cambrata si cu burta supta, asa ca pe vremuri. Ma rog, nu asta conteaza. Important e ca inca ma mai urmaresc paparazzi, pentru ca la atatea vedete pe metru patrat e si greu sa-ti mai faci loc in paginile revistelor quot;, mai scrie Ioana.

Foto: Playboy