Ioana Popescu, despre Torje: A fost fierbinte intreaga seara, am avut orgasm!


Dinamovistul Torje a ajuns pe locul doi in topul fotbalistilor care au trecut prin patul ziaristei Ioana Popescu.

quot;Ziarista lui Mutu quot; povesteste ca fotbalistul de la Dinamo a sunat-o in mai multe randuri, dupa care in cele din urma s-au intalnit si au mers acasa la el.

quot;Eram la petrecerea unei prietene si m-a sunat intruna. Pana la urma ne-am intalnit, ne-am distrat, apoi am mers la el acasa quot;, spune Ioana Popescu.

VEZI UN PICTORIAL INCENDIAR CU IOANA POPESCU

Ziarista mai marturiseste ca Torje a fost fierbinte toata seara si ca i-a oferit un orgasm chiar in sufrageria in care a cantat cu Pulhac si Ropotan imnul Stelei.

quot;Am nbsp; avut un orgasm in sufrageria in care a cantat cu Pulhac si Ropotan maneaua Stelei. Aproape toata noaptea m-a sarutat si m-a dezmierdat. A fost fierbinte intreaga seara quot;, a mai spus Ioana.

La randul sau, Torje a declarat, in exclusivitate la emisiunea quot;Un Show Pacatos quot;, ca Ioana Popescu a exagerat si a inflorit extrem de mult lucrurile.

quot;E treaba ei ce scrie, dar a inflorit relatia noastra. Nu a spus nimeni ca nu ne-am jucat adevar sau provocare, sau ca am stat in living si a mdiscutat. Nu am avut nici un fel de legatura amoroasa, doar un sarut quot;, a spus Torje.

Sursa foto-video: Antena 1