Ion Iliescu: Basescu nu putea sa se retraga

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca nu l-a crezut pe Traian Basescu cand a spus ca se retrage din politica si ca ramanerea sa in politica „era inevitabila”.

„Ramanerea lui in politica era inevitabila, nu putea sa se retraga. Eram convins ca asa se va produce, a fost o formula de moment ca se va retrage, dar nu am crezut niciun moment”, a spus Iliescu pentru Gandul.

Social-democratul a adaugat ca in ultima vreme a inceput sa se retraga din viata politica, nemaifiind o prezenta asa de activa.

„Ma retrag in ultima vreme, nu mai sunt o prezenta asa de activa pentru ca asa e firesc, acesta este mersul lucrurilor. Sunt alaturi de noua conducere, dar deja la varsta mea prefer sa ma retrag in lecturi. Imi folosesc timpul mai mult pentru lecturi”, a precizat el.

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la Viena, la o intalnire cu romani din Austria, ca nu poate fi pensionar dupa ce termina mandatul de la Palatul Cotroceni si ca o sa ramana activ in viata politica, desi nu ii este clar acum sub ce forma.

Foto: Mondo News