Ion Tiriac junior a primit ingrijiri medicale dupa ce s-a intoxicat cu clor la piscina unui hotel din Brasov

nbsp;

Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri miliardar Ion Tiriac, si-a petrecut o parte din ziua de ieri la Spitalul Judetean Brasov, dupa ce s-a intoxicat cu clorul folosit pentru dezinfectarea piscinei.

Ion Tiriac junior se afla in vacanta de Sarbatori, la vila personala din Poiana Brasov, impreuna cu Ileana Lazariuc. Tanarul Tiriac obisnuia sa se relaxeze la hotelul „Aurelius, imparatul romanilor quot;, asa cum isi propusese sa faca si in cursul zilei de ieri.

S-a fisurat un recipient cu clor

Ion Ion Tiriac facea miscare in sala de fitness a hotelului, in momentul in care o instalatie pentru clorificarea piscinei s-a defectat, iar vaporii de clor s-au degajat in cantitate mai mare decat in mod normal. Mirosul intepator s-a imprastiat in intregul hotel si i-a indus lui Tiriac, dar si altor patru femei, angajate la spalatoria complexului, stari de rau.

„Recipientul cu clor care s-a fisurat se afla intr-o anexa a hotelului. Nu stim exact din ce cauza s-a produs defectiunea. S-a simtit miros puternic de clor, iar domnul Tiriac si patru spalatorese ale hotelului s-au aratat deranjati de miros. Toate persoanele afectate se simt bine la aceasta ora, iar defectiunea a fost remediata in scurt timp quot;, a declarat Corina Nastasa, receptionera hotelului.

Angajatii complexului au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. „Un recipient pentru clorificarea apei din bazin s-a fisurat. Mai multe echipaje SMURD au fost solicitate in Poiana Brasov, pentru a prelua doua dintre persoanele intoxicate cu vaporii de clor.

Alte trei persoane, aflate in stare similara, au fost preluate de Ambulanta. Este vorba despre patru femei si un barbat. Toate cele cinci persoane erau constiente in momentul in care au fost preluate de echipaje quot;, ne-a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Tiriac junior a fost intoxicat usor cu vapori de clor si a ramas in spital pentru scurt timp sub supravegherea medicilor brasoveni, dupa care a fost externat.

Citeste stirea completa in paginile site-ului adevarul.ro