Irinel Columbeanu si Votati Salvarea, in campanie electorala pe Youtube. Video

Irinel Columbeanu si Votati Salvarea au inceput campania electorala. Nu una clasica, ci pe internet, mai exact pe canalul Youtube. In lupta pentru primaria Capitalei, Irinel Colombeanu posteaza pe contul sau de Youtube tot soiul de filmulete electorale, ultimul cu adresa directa la actualul edil Sorin Oprescu si la proiectul sau maret, autostrada Bucurestiului.

In opinia sa, autostrada Capitalei ar costa cu un zero mai putin fata de suma avansata de Sorin Oprescu. Fostul sot al Monicai Gabor explica si de ce calculele sale dau un pret mai mic. Bucuresteni! Credeti ca merita ca aceasta autostrada sa ne coste cate 1000 de € pe fiecare dintre noi? Nu credeti ca merita mai bine sa mergeti la vot si astfel sa castigati fiecare cate 900 €? Eu va asigur, daca veniti cu totii la vot si daca aceasta autostrada se va dovedi a fi intr-adevar necesara, ca o sa-i amputez un zero, desi nu sunt chirurg , sustine Irinel Columbeanu.

//cnt)l=cnt;for(var i=0;ilen)return s;if(s!=”)s=s+’+’;s=s+ss;}return s;},this.gA=function(){var s=”;s=s+’ tt=’+this.gM(‘title’,8,60);s=s+’ mk=’+this.gM(‘keywords’,8,60);s=s+’ md=’+this.gM(‘description’,8,60);s+=’ rf=’+escape(document.referrer);if(this.q!=”)s=s+’ q=’+this.gM(‘search_object’,8,60);else s=s+’ q=’+escape(location.href);if(this.w!=”)s=s+’ keywords=’+this.w;return s;}}if(!EtargetBannerThe)var EtargetBannerThe=1;else EtargetBannerThe++;if(!EtargetMetaTags)var EtargetMetaTags=new etargetMetaTags();EtargetMetaTags.q=”;if(typeof(EtargetSearchObject)!=’undefined’)EtargetMetaTags.search_object=EtargetSearchObject;if(typeof(EtargetSearchQuery)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sQ(EtargetSearchQuery);if(typeof(EtargetCatKeywords)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sW(EtargetCatKeywords);var EtargetScript=new etargetScript();EtargetScript.fC(EtargetBannerIdent,EtargetBannerIdent+EtargetBannerThe);EtargetScript.iC(EtargetMetaTags,EtargetBannerStyle);EtargetScript.dY();
//]]>

Reamintim ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca investitia in autostrada Capitalei va ajunge la 1,6 miliarde de euro, cu 800 de milioane euro mai mult fata de suma initala.