Irinel Columbeanu si iubita satena din Office – Mamaia, din nou impreuna! Moni isi face veacul cu Richard!

Este insurat cu un fotomodel superb, care i-ar putea fi fiica, dar ii fug ochii in alta parte. La cei 51 de ani ai sai, Irinel Columbeanu pare ca mai are lipici la femei.

Cancan l-a surprins weekendul trecut la Mamaia in plina actiune. Controversatul milionar a comis-o din nou cu satena sexy pe care a cunoscut-o acum doua luni in aceeasi statiune.

Columbeanu si-a petrecut cu tanara misterioasa toata noaptea, dar la hotel a ajuns singur, pe doua carari. Lui Irinel Columbeanu, aflat singur in weekend pe litoral, i s-a facut dor de ultima lui cucerire, satena pe care a vrajit-o la inceputul lunii iulie, asa ca si-a petrecut cu ea toata noaptea de sambata spre duminica. Ea l-a asteptat pe Iri in separeul unui local, chiar vizavi de Rex, unde era cazat omul de afaceri. Au zabovit o jumatate de ora, apoi au coborat in local pentru a lua masa alaturi de cativa cunoscuti. Au avut chef si de petrecere, asa ca Iri si companioana lui s-au dus in clubul Office, de unde n-au iesit pana dimineata.

Iri a fost galant, asa cum ii sta bine unui om cu bani. El s-a asigurat ca amica sa are tot timpul paharul plin si i-a aprins tigarile imediat ce tanara dadea semne ca vrea sa fumeze. Pe masa lor au putut fi observate sticle de sampanie si vodca. Cei doi n-au avut insa chef de dans. Ei au preferat sa stea de vorba si sa urmareasca lumea de la masa.

In zori, pe la ora sase, Iri a decis ca e timpul sa se retraga cat mai este quot;in glorie quot;. Adica nu prea ametit. A iesit din club clatinandu-se usor si a fost preluat imediat de un sofer, care l-a dus la hotel sa se refaca. Mai quot;fresh quot;, amica sa a ramas in continuare in club, unde spiritele erau inca incinse.

Citeste mai mult in Cancan