Italia: Patru romani au ucis un italian, langa Milano

Romanii au intrat din nou in atentia presei din Italia. Patru conationali au fost retinuti ieri de carabinieri, suspectati ca l-ar fi ucis in bataie pe un italian de 53 de ani. Scena s-a petrecut intr-un orasel de langa Milano, cand barbatul a incercat sa-si apere fiul care a fusese si el atacat de cei patru romani.

Conform martorilor, totul a inceput cu o cearta intr-un bar. Fiul victimei, in varsta de 20 de ani, se afla in local impreuna cu cativa prieteni. La un moment dat, tanarul ar fi avut o scurta altercatie cu un roman. Acesta a plecat din bar si s-a intors in scurt timp, insotit de trei conationali.

Toti patru l-au asteptat pe italian sa iasa din cladire si l-au atacat pe strada – chiar in fata locuintei sale.

Tanarul atacat a inceput sa strige dupa ajutor, iar tatal lui l-a auzit din casa. A iesit repede si a incercat sa puna capat bataii. Fara succes insa. Cei patru romani au sarit pe el si l-au lovit cu pumnii si cu picioarele pana a murit. Victima, Walter Allavena, era un instalator de 53 de ani, implicat in munca voluntara si alte proiecte caritabile. Localnicii spun ca barbatul era un membru marcant al comunitatii in care traia.

Politia italiana i-a arestat pe agresori. Cei patru au varste cuprinse intre 19 si 37 de ani. Ei vor fi judecati pentru omor si si-ar putea petrece restul vietii dupa gratii.

Vezi video pe site-ul Antena 1 (Sursa foto: Antena 1)