Iulia Tabacaru, weekend la mare impreuna cu un grup de prieteni

Fosta iubita a lui Cristi Tanase da semne ca si-a revenit complet dupa despartirea de stelist. Weekendul trecut, Iulia a facut senzatie pe plaja, alaturi de cativa masculi bronzati mai mult sau mai putin natural.

Iulia s-a saturat se pare de strandurile de la marginea Pitestiului si a dat o fuga pe litoral weekendul trecut, alaturi de un grup de prieteni. Fosta iubita a stelistului Tanase nu s-a sinchisit nici de aceasta data sa poarte sutien si a lenevit la soare, impartind un baldachin cu mai multe persoane. Cum despartirea de Tanase pare definitiva si iremediabila, Iulia a scapat de orice obligatii referitoare la persoanele cu care isi petrece timpul si s-a distrat in voie in preajma noilor prieteni, niste baieti destul de bronzati.

Ba mai mult, pitesteanca a quot;postit quot; pe plaja, fara greturi, o bere cu un barbat din anturajul ei, facand fete-fete dupa fiecare inghititura. Altfel, quot;bomba quot; nu s-a complicat sa intre in apa sau sa se plimbe pe nisip, multumindu-se sa ramana intinsa pe patul confortabil. Asta si pentru ca focoasa Iulia venea dupa o noapte grea, in care a explodat la foc automat prin cluburile din statiunea constanteana.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)