Jaful de la BRD: Camerele video erau oarbe iar pistolul era de jucarie


Solutionarea jafului armat executat ca la carte, ieri dupa-amiaza, pe Calea Aradului din Timisoara, s-a impotmolit, dosarul anchetatorilor parand o misiune imposibila. Cu toate acestea, politistii promit rezultate in cel mai scurt timp.

Microbuzul albastru, cu geamuri fumurii, care este cautat in toata zona de vest a tarii, pentru ca se banuieste ca atacatorii au scapat cu acest vehicul, a fost vazut in Complexul Studentesc din Timisoara. Intregul campus universitar este impanzit de politisti, care vor sa gaseasca microbuzul. Cu cateva minute inainte, un alt timisorean a sunat la 112 pentru a anunta ca acelasi vehicul a fost vazut in cartierul Freidorf din Timisoara.

Pentru ca au aparut informatii conform carora, cei doi atacatori ar incerca sa iasa din Timisoara, la toate iesirile din oras au fost instituite filtre de politie.

Camerele video ale bancii nu functionau in momentul jafului, pentru ca, in zona, curentul a fost luat cu 24 de ore inainte, iar firma de paza nu a apucat sa restarteze sistemul. Politistii au vizionat astazi toate imaginile surprinse de camerele video amplasate in interiorul bancii, dar surprinza… momentul atacului nu apare in inregistrare.

Sursa foto: observatorul.ro

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul