Jo Jo Dan l-a invins pe Damian Frias intr-o lupta desfasurata la New York

 

Boxerul roman Ionut Ion, alias Jo Jo Dan, l-a invins la puncte pe cubanezul Damian Frias, intr-un meci desfasurat, joi noaptea, pe durata a opt reprize, la categoria welter, in gala profesionista care a avut loc la Roseland Ballroom din New York.

Jo Jo Dan (31 de ani) a obtinut o victorie in unanimitate (76-75, 78-73 si 78-73) si a ajuns la un bilant de 31 de victorii si 2 infrangeri la profesionisti. Frias a suferit a saptea infrangere, palmaresul sau cuprinzand si 19 victorii si un egal.

Pugilistul roman, cotat pe locul 6 mondial la categoria welter, s-a impus la puncte, doi dintre cei trei arbitri-judecatori acordandu-i sase dintre cele opt reprize, in timp ce al treilea i-a acordat doar cinci dintre reprize.

Jo Jo Dan i-a impresionat pe americani, specialistii de la boxingscene.com precizand si ei ca Jo Jo Dan a fost extrem de agresiv si a lovit in continuu la corp, Frias dovedindu-se un dur doar prin faptul ca a incheiat pe picioare un meci in care "a incasat o bataie sora cu moartea".

Multumit de evolutia sa, Jo Jo Dan nu a uitat sa le multumeasca fanilor, precizand ca deja se gandeste la urmatorul meci si ca spera ca in cel mai scurt timp sa fie implicat din nou intr-un meci cu o centura pe masa.