Jojo Jo Dan va lupta cu Selcuk Avdin pentru titlul intermediar la semigrea in versiunea WBC

nbsp;

Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, si turcul Selcuk Aydin se vor intalni din nou pe 19 noiembrie, la Trabzon, intr-un meci contand pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC, se arata intr-un comunicat remis, vineri, agentiei MEDIAFAX, de reprezentantii romanului.

Potrivit comunicatului citat, promotorii lui Jo Jo Dan si Selcuk Aydin au ajuns la o intelegere pentru ca meciul sa se rejoace pe 19 noiembrie, cu doar o noapte inainte de incheierea perioadei de 30 de zile pe care au avut-o la dispozitie pentru a negocia.

In iunie 2010, Jo Jo Dan a fost invins in meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, in versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selcuk Aydin. La inceputul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre Jo Jo Dan si Selcuk Aydin, disputat in 5 iunie 2010, sa se rejoace, sportivul din Turcia castigand dupa o decizie controversata. Castigatorul acestui meci va deveni challengerul castigatorului intalnirii dintre Floyd Mayweather si Victor Ortiz, ce va avea loc pe 17 septembrie, pentru titlu mondial la semimijlocie, versiunea WBC.

quot;Sunt fericit si multumit ca WBC a decis rejucarea meciului. Ma voi pregati cat mai bine si nu voi mai lasa nicio urma de indoiala asupra castigatorului. Nu vor mai fi controverse de aceasta data. El are centura mea si voi merge in orasul sau sa o castig quot;, a declarat Jo Jo Dan, potrivit comunicatului citat.

De cealalta parte, Selcuk Aydin a precizat ca nu a fost multumit de prestatia sa in primul meci, dar ca acum e pregatit sa castige. quot;Este bine ca s-a ajuns la un acord. Este ca un cadou pentru ziua mea. Chiar daca am castigat primul meci, nu am fost multumit de prestatia mea. Este sansa mea sa demonstrez ca pot sa boxez mai bine si sa-l opresc. Jo Jo Dan este un pugilist bun, care se misca bine in ring, dar asta nu-l va mai ajuta de aceasta data. Voi face ceea ce trebuie sa fac. Il voi face KO si apoi voi lupta cu marile nume ale categoriei quot;, a declarat Selcuk Aydin, care duminica va implini 28 de ani.

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionisti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit si titlul Universal Boxing Organizations (UBO).