Justin Bieber si Selena Gomez nu au planuri de casatorie! Afla de ce!

Justin Bieber nu s-a logodit cu iubita sa, Selena Gomez, spre usurarea sutelor de mii de fane. Precizarile au fost facute de publicistul iubitei sale, in urma unor zvonuri lansate pe piata de presa de scnadal.Potrivit informatiilor prezentate de tabloide, Justin in varsta de 17 ani s-ar fi logodit cu apetisanta lui iubita, Selena Gomez.Acesta a tinut sa precizeze ca speculatiile au fost lansate de presa dupa ce Selena Gomez (19 ani) a aparut cu un inel cu diamant. Ea nu s-a logodit , a declarat publicistul pentru Us Weekly.Desi e prea devreme pentru a se gandi la casatorie, totusi Justin Bieber nu a ascuns faptul ca isi doreste o familie. Dar asta cam pe la 25 de ani!Concerte de RevelionPana una-alta, Justin Bieber si Selena Gomez au programate o serie de concerte in Time Square in nopatea de Revelion.

MTV a anuntat ca Selena Gomez si colega sa de la Disney Channel, Demi Lovato, vor participa la un spectacol in New York in noaptea de revelion.La concert vor mai fi prezenti participa Jason Derulo, J Cole si Mac Miller. Spectacolul va fi gazduit de catre Lovato si Posey Tyler, varcolacul din serialul Teen Wolf.

In acelasi timp adolescentul indragostit va avea si el un spectacol de sustinut. Bieber va concerta la New Year’s Rockin’ Eve alaturi de Florence + the Machine, Lady Gaga, Nicki Minaj, si rapperul Pitbull.