Kate Middleton a purtat o rochie lucrata in Romania la intalnirea cu presedintele american Barack Obama


Ducesa de Cambridge a purtat, la intalnirea nbsp;cu presedintele american Barack Obama, nbsp;o rochie confectionata in Romania.

Dezvaluirea a fost facuta de publicatia britanica Daily Mail, care scrie ca sotia printului William a mers la intalnirea cu sotii Obama intr-o rochie lucrata in Romania, care costa nbsp;175 de lire in magazinele din Londra. nbsp;

Insa la confectionare, rochia a costat mai putin de 15 lire sterline. Lantul de magazine Reiss este una dintre marcile favorite ale ducesei. nbsp;

Jurnalistii de la Daily Mail, care au aflat ca rochia este fabricata langa Bucuresti, sunt indignati de faptul ca muncitoarele de la fabrica de confectii sunt platite cu mai putin de o lira pe ora. Jurnalistii britanici au criticat sever nbsp;conditiile de munca din fabrica de la marginea Bucurestiului, unde sunt produse rochiile de acest tip.

De precizat ca cele 170 de angajate ale nbsp;Rimcor Ex lucreaza in ateliere imprejmuite cu ziduri din metal si cu gratii la geamuri. Femeile care lucreaza aici nu au habar cine este Kate Middleton. Asta pana mai ieri.

Sursa foto: RTV