Keanu Reeves e nemuritor! Afla teoria lansata pe internet despre omul care nu imbatraneste

Pur si simplu nu imbatraneste, este concluzia pe care o tragi atunci cand pui una langa alta imagini cu el de astazi si de acum 14 ani. Si nu e singura dovada pe care o aduc amatorii de conspiratii in sprijinul teoriei lor.

Keanu Reeves implineste 47 de ani pe 2 septembrie si va fi cu siguranta o zi plina de petreceri la Hollywood. Unul dintre cei mai controversati actori ai acestei ere, in principal pentru ca a jucat roluri mari desi multi ii critica sau chiar neaga talentul, Reeves are si o alta poveste care a facut inconjurul internetului.

Mai in gluma, mai in serios, s-au facut chiar site-uri care au o singura lozinca: Keanu Reeves e nemuritor. nbsp;http://www.keanuisimmortal.com/ e un exemplu. Cei de-acolo spun ca actorul ar fi unul si acelasi cu Carol cel Mare si Paul Mounet. Si nu se leaga doar de aspectul fizic, unde exista ce-i drept si asemanari.

Carol cel Mare a fost ingropat in aceeasi zi in care a murit, desi vremea friguroasa nu impunea o asemenea graba. quot;Asta arata ca au ingropat rapid un alt cadavru pentru a nu creea suspiciuni quot; e argumentul adus de cei care cred intr-o conspiratie.

Actorul francez Paul Mounet seamana si mai vizibil cu sarbatoritul zilei, iar faptul ca quot;nu a fost gasit cadavrul quot; face ca speculatiile sa reziste.

Pana si pe youtube exista montaje cu asa numite quot;dovezi quot; ale teoriei in care multi chiar au ajuns sa creada. Peste 1 milion de vizualizari a strans unul dintre aceste clipuri.