LIVE ROMANII AU TALENT: Alexandru Marcu si Momo sau Roland Chris, doi romani talentati

Emisiunea ROMANII AU TALENT a continuat vineri, 22 martie, cu numere de exceptie care au smuls publicului ropote de aplauze. Alexandru Marcu, Momo sau Roland Chris sunt doar cateva nume care au facut senzatie in ultima editie ROMANII AU TALENT.

ROMANII AU TALENT: Juriul a ramas fara cuvinte! Un mentalist a facut trucul vietii lui, la Romanii au talent : “Am riscat totul, dar mi-a iesit!” ,a spus Alexandru Marcu. Magicianul Alexandru Marcu si-a facut o intrare in scena spectaculoasa si a continuat sa suprinda pe toata lumea cu al lui “trei de trefla”, aratand lumii ce inseamna “street magic”. “Esti foarte bun”, i-au spus Andi si Andra, iar Alexandru a trecut in etapa viitoare a show-ului.

ROMANII AU TALENT: Ne-ati omorat-o pe Andra, nu mai respira . Momo l-a emotionat pana si pe Mihai Petre. Aplauzele au curs pentru Momo, un dansator extrem de talentat, dar si un actor foarte bun, acompaniat de manechinul “Eva” si de cei 4 “mascati”, cei care au oferit un moment artistic unic la “Romanii au talent” prin dansul plin de sensibilitate si incarcatura emotionala. ”Ne-ati omorat-o pe Andra, nu mai respira”, a glumit Andi Moisescu, adaugand: ”momentul a fost o binecuvantare, incredibil cat ati reusit sa insufletiti manechinul voi patru”, motiv pentru care au primit cei trei de “DA” binemeritati.

ROMANII AU TALENT: Roland Chis este numarul favorit al lui Andi Moisescu. Andra i-a spus ca a avut un numar de semifinala “Eu stiam sigur ca tu existi undeva pe Pamantul asta si ma intrebam doar cand o sa vii in fata noastra”, i-a spus Andi lui Roland Chis, multiplu campion national la bike trial. Ritm, pericol si spectaculozitate – de toate a avut numarul lui Roland, care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga, mai ales in momentul in care a trecut cu roata bicicletei peste abdomenul iubitei sale la fel de curajoase.“Da” cu “inclinare” a primit Roland din partea juratilor si merge mai departe la “Romanii au talent”.