Lavinia Milosovici a fost acceptata in Hall of Fame

Dubla campioana olimpica de la Barcelona intra oficial in galeria marilor gimnasti, unde li se va alatura altor stele pe care le-a dat Romania, precum Nadia Comaneci sau Daniela Silivas.
La 14 ani de la retragerea din activitate, Laviniei Milosovici (34 ani) i se recunosc meritele din gimnastica la nivel modial. Cunoscuta gimnastra, dubla campioana olimpica si cvintupla campioana mondiala, a fost acceptata in Hall of Fame, momentul urmand sa fie oficializat in cadrul unei gale ce va avea loc in luna mai, la Oklahoma City.
Conform cotidianului Libertatea, vestea i-a fost data Laviniei de o alta fosta mare glorie, Nadia Comaneci, care se ocupa direct de organizarea evenimentului.“ii multumesc Nadiei si tuturor celor care au decis ca eu sa fac parte din Hall of Fame. Ma bucur ca exista persoane care nu m-au uitat”, a declarat Lavinia pentru ziarul citat.
Alti romani primiti in Hall of Fame-ul gimnasticii sunt Nadia Comaneci, Bella si Martha Karolyi, Teodora Ungureanu, Daniela Silivas si Octavian Bellu.