Legea de salarizare pe 2011 si Legea cadru privind salarizarea unica au fost adoptate de Guvern

nbsp;

Guvernul a aprobat, in sedinta de luni, forma finala a proiectului Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, precum si a proiectului de lege privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

Astfel, au fost adoptate cinci amendamente propuse de parlamentari la proiectul Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si un amendament la proiectul de lege privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

In total au fost depuse 24 de amendamente pe marginea celor doua proiecte de lege, dintre care 12 pentru proiectul Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si nbsp; 12 pentru proiectul de lege privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice. Dintre aceste propuneri, 23 au fost initiate de deputati si o propunere a fost sustinuta de mai multi senatori.

Proiectele Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si cel privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice au fost finalizate astazi, prin inglobarea unor amendamente propuse de parlamentari si urmeaza sa fie trimise tot astazi Parlamentului. Primul-ministru Emil Boc va prezenta maine, in cadrul procedurii de angajare a raspunderii, cele doua proiecte de lege in plenul reunit al Parlamentului.