Liana Lacrimioara Strechie, fosta iubita a lui Fathi Taher, trimisa in judecata pentru infractiuni cu carduri


Liana Lacrimioara Strechie, fosta iubita a miliardarului Fathi Taher, a fost trimisa in judecata, alaturi de alte noua persoane, pentru infractiuni cu carduri.

Femeia care l-a actionat in judecata pe Fathi Taher, cerandu-i omul de afaceri sa-i recunoasca fetita, era cea care tinea in permanenta legatura cu cei care mergeau in Germania pentru infractiuni informatice. Liana a fost arestata preventiv pentru 29 de zile in luna aprilie, iar in prezent are interdictia de a parasi tara.

Anchetatorii detin mai multe interceptari telefonice inregistrate de SRI din care reise ca femeia se interesa tot timpul de „afacere quot;. Membrii gruparii infractionale se ocupau si cu confectionarea unor echipamente de copiere a cardurilor bancare.

„Liana Lacrimioara Strechie, zisa Luiza, a avut cunostinta de activitatea infractionala a inculpatilor Adrian Ionut Craciun si Petrica Adrian Grigorescu, acordandu-le sprijin, in sensul ca stabilea legaturile si intalnirile acestora, precum si faptul ca era prezenta de cele mai multe ori in locatiile in care inculpatii confectionau dispozitive artizanale de copiat carduri bancare quot;, sustin anchetatorii.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Intact Images)