Liberty Parade incepe sambata, la ora 16.00, in statiunea Olimp

La Olimp incepe astazi cel mai mare eveniment de strada dedicat muzicii house. Liberty Parade striga adunarea, sambata, la ora 16.00, in Olimp, unde 3 camioane asteapta petrecareti costumati cat mai ingenios posibil.

Alaiul defileaza pe aleile statiunii sau vin cu autoturismele proprii si ele gatite pentru petrecere. Camioanele au un alt tip de muzica si DJ. Cei care vor mixa la platanele improvizate in marile masini sunt Cristi Stanciu amp; Matteo, Claudio Cristo, nbsp; Bogdan Popoviciu amp; DJ Xander, DJ Dark, Mahony, Proof, DJ Krunger si Rhadow.

Caravana trece prin fiecare statiune din sudul litoralului – Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn, pregatind publicul pentru show-ul de seara, de la Liberty Parade Arena, aflata pe plaja din Venus si Saturn. Pe o scena de 17 metri inaltime, cu 165 de metri patrati de ecrane luminoase, plus 250.000 wati sunet si 300.000 wati lumina, distractia continua, de la ora 22.00, cu Christian Green, NTFO, Allen, Request 629, Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, DJ Optick, Vika Jigulina, Raoul Russu.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)