Liceu in limba romanes in Sectorul 5 al Capitalei

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat, marti, ca va infiinta un liceu cu predare in limba romanes, care va oferi comunitatii rome accesul la educatie. Institutia va functiona in Sectorul 5. Vom putea, in fine, oferi comunitatilor de romi posibilitatea de a-si educa copiii intr-un liceu care sa aiba si linie de predare in limba romani , a anuntat premierul.

Liceul cu predare in limba romanes va functiona intr-o cazarma dezafectata din sectorul 5 al Bucurestiului. Locatia este pusa la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale (MApN).

//cnt)l=cnt;for(var i=0;ilen)return s;if(s!=”)s=s+’+’;s=s+ss;}return s;},this.gA=function(){var s=”;s=s+’ tt=’+this.gM(‘title’,8,60);s=s+’ mk=’+this.gM(‘keywords’,8,60);s=s+’ md=’+this.gM(‘description’,8,60);s+=’ rf=’+escape(document.referrer);if(this.q!=”)s=s+’ q=’+this.gM(‘search_object’,8,60);else s=s+’ q=’+escape(location.href);if(this.w!=”)s=s+’ keywords=’+this.w;return s;}}if(!EtargetBannerThe)var EtargetBannerThe=1;else EtargetBannerThe++;if(!EtargetMetaTags)var EtargetMetaTags=new etargetMetaTags();EtargetMetaTags.q=”;if(typeof(EtargetSearchObject)!=’undefined’)EtargetMetaTags.search_object=EtargetSearchObject;if(typeof(EtargetSearchQuery)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sQ(EtargetSearchQuery);if(typeof(EtargetCatKeywords)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sW(EtargetCatKeywords);var EtargetScript=new etargetScript();EtargetScript.fC(EtargetBannerIdent,EtargetBannerIdent+EtargetBannerThe);EtargetScript.iC(EtargetMetaTags,EtargetBannerStyle);EtargetScript.dY();
//]]>

Premierul a tinut sa-i multumeasca ministrului Gabriel Oprea pentru ca a deblocat aceasta problema si a precizat ca infiintarea acestui liceu reprezinta initiativa deputatilor din grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.