Lista ministrilor remaniati a fost predata de Boc lui Basescu – Vladescu deschide lista


Premierul Emil Boc i-a prezentat, in aceasta dimineata, presedintelui Traian Basescu lista cu ministrii care urmeaza a fi remaniati, cap de afis fiind ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, scrie Gandul.

Astfel, Vladescu, Seitan, Sandu si Dumitru apareau pe lista remaniabililor prezentata de Boc la Cotroceni.

Totusi, discutiile dintre Basescu si Boc nu au fost tocmai linistite. quot;De acum incolo, faceti ce vreti! quot;, i-ar fi spus Basescu premierului, dupa prezentarea propunerilor. De pe lista lui Boc lipsesc quot;greii quot; Adrian Videanu si Radu Berceanu

Potrivit unor surse din PDL, citate de Gandul, seful statului a pledat din nou pentru o remaniere profunda de guvern, dar ca Boc ar fi replicat ca partidul nu vrea asa ceva. In aceste conditii, Basescu ar fi spus ca isi ia mana de pe guvern si de pe partid, cu mesajul: quot;De acum incolo, faceti ce vreti! quot;.

Imediat dupa discutia cu Basescu, Boc a plecat la partid sa discute numele noilor ministrii cu cativa dintre liderii PDL. Pana acum, s-ar fi stabilit doar ca, la Ministerul Comunicatiilor, sa fie nominalizat Sorin Mandrutescu, seful Oracle Romania.