Lista noilor prefecti si subprefecti, care ii vor inlocui in posturi pe cei ai PDL si UDMR

Lista noilor prefecti si subprefecti, care ii vor inlocui in posturi pe reprezentantii PDL si UDMR, a fost finalizata de Guvernul condus de Victor Ponta. Hotararile aprobate de Executiv au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.Totodata, au fost luate si o serie de decizii privind numirea in functii de secretar de stat si consilier de stat.Astfel, au fost aprobate urmatoarele acte normative:1. HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Alba de catre domnul Bardan Cornel stefan;2.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Alba de catre domnul Simedru Dan – Coriolan;3.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Arad de catre domnul Bibart Laurentiu – Calin;4.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Arges de catre Berevoianu Petrisor – Ciprian;5.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Arges de catre domnul Soare Cristian;6.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Bacau de catre doamna Lungu Tudorita;7.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul serban Claudiu Octavian din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Bacau;8.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Bihor de catre domnul Ghilea Gavrila;9.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Bistrita – Nasaud de catre domnul Florian Daniel – Cristian;10.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Bistrita – Nasaud de catre doamna Bob Nastasia – Ani;11.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Roman Cristian – Constantin din functia publica de prefect al judetului Botosani in functia publica de inspector guvernamental;12.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Botosani de catre domnul Constantinescu Adrian;13.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Brasov de catre domnul Gontea Ion;14.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Brasov de catre domnul Mohaci Mihai;15.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Buzau de catre domnul Beganu Paul;16.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Buzau de catre domnul Balta Gabriel Dragos;17.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Caras – Severin de catre domnul Sabo Ioan;18.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Calarasi de catre domnul Musat Emil;19.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Calarasi de catre domnul Iacob George;20.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Cluj de catre domnul Stamatian Vasile – Florin;21.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Constanta de catre domnul Hutuca Bogdan Iulian;22.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul György Ervin din functia publica de prefect al judetului Covasna in functia publica de inspector guvernamental;23.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Munteanu Codrin Dumitru din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Covasna;24.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Dambovita de catre domnul Caracota Iancu;25.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Dambovita de catre domnul Rusu Emilian;26.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Dolj de catre domnul Giugea Nicolae;27.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Dolj de catre doamna Costea Elena;28.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Galati de catre domnul Florea Paul;29.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Galati de catre domnul Bocaneanu Emanoil – Catalin;30.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Giurgiu de catre domnul Dumitru Lucian;31.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Giurgiu de catre doamna Crisu Nina Carmen;32.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Ladányi László – Zsolt din functia publica de prefect al judetului Harghita in functia publica de inspector guvernamental;33.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Harghita de catre doamna Urzica Augusta-Cristina;34.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Hunedoara de catre domnul Dezmeri stefan – Ioan;35.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Iasi de catre domnul Tomaseschi Sava – Dragomir;36.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Iasi de catre domnul Bosianu Marian;37.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Ilfov de catre domnul Baranga Dan – Cornel;38.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Ilfov de catre doamna Pencea Florentina;39.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Maramures de catre domnul Pocol Sandu – Bombonel;40.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Maramures de catre domnul Rednic Sorin Ioan;41.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Mehedinti de catre domnul Mitu Ion;42.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Draghiea Nicolae din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Mehedinti;43.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Neamt de catre domnul Archip Mihai;44.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Olt de catre domnul Moisiu Leonid – Augustin;45.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Olt de catre domnul Ionica Eugen;46.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Prahova de catre domnul Semcu Adrian Emanuil;47.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Prahova de catre domnul Sersea Marius Gabriel;48.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Satu Mare de catre domnul Sasu Cristian Iosif;49.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Satu Mare de catre domnul Avram Eugeniu;50.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Vegh Alexandru din functia publica de prefect al judetului Salaj in functia publica de inspector guvernamental;51.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Sibiu de catre domnul Macrea Rares;52.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Sibiu de catre domnul Sitterli Ovidiu-Ioan;53.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Suceava de catre domnul Popescu Sorin Arcadie;54.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Suceava de catre domnul Sinescu Florin;55.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Niculcea Zorinel din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Teleorman;56.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Timis de catre domnul Bacala Mircea;57.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Tulcea de catre domnul Gudu Vasile;58.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Simion Lucian Eduard din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Tulcea;59.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Vaslui de catre domnul Szekely Levente Csaba;60.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Renga Radu din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Vaslui;61.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Valcea de catre Ungureanu Petre;62.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Nadolu Mircea-Alexandru din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de prefect al judetului Valcea;63.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Alba de catre domnul Puiu Horatiu;64.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Cirstoiu Ion din functia publica de subprefect al judetului Arges in functia publica de inspector guvernamental;65.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Arges de catre domnul Marin Gheorghe;66.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Bacau de catre domnul Dascalu Gelu – Mugurel;67.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Bihor de catre domnul Buhas Sorin Dacian;68.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Bitea Cristian Vasile din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Bihor;69.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Bistrita – Nasaud de catre domnul Paun Ioan Catalin;70.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Botosani de catre doamna Tudorache Silvana Cornelia;71.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Botosani de catre domnul Tocariu Sebastian;72.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Brasov de catre domnul Romer Ambrus Sandor Mihaly;73.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Braila de catre doamna Macri Veronica;74.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Buzau de catre domnul Ungureanu Valeriu Alexandru;75.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Vasile Alecu din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Buzau;76.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Caras – Severin de catre domnul Verindeanu Nicolae;77.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Caras-Severin de catre domnul Paulescu Ioan Anton;78.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Calarasi de catre domnul Miu Nicolae;79.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Coman Cornel din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Calarasi;80.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Covasna de catre domnul Ionascu Valentin;81.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Galati de catre domnul Tudorache Daniel Ovidiu;82.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Panaitescu Gabriel-Aurelian din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Galati;83.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Giurgiu de catre doamna Toma Camelia – Teodora;84.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru doamna Craita Silvia din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Giurgiu;85.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Harghita de catre doamna Biro Rodica;86.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Harghita de catre domnul Condrat Octavian;87.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Hunedoara de catre domnul Szabo Marius Lucian;88.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Hunedoara de catre domnul Poteca Vasilica;89.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Ialomita de catre domnul Gheorghisor Ionel;90.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Iasi de catre domnul saramet Adrian – Bogdan;91.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Ilfov de catre domnul Delcea Valentin;92.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Onescu Lilian din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Ilfov;93.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Maramures de catre doamna Pataki Ana – Maria;94.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Mehedinti de catre domnul Suru Ioan;95.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Tutu Dumitru Octavian din functia publica de inspector guvernamental in functia publica de subprefect al judetului Mehedinti;96.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Bárczi Gyözö István din functia publica de subprefect al judetului Mures in functia publica de inspector guvernamental;97.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Neamt de catre domnul sendrea Vasile;98.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Neamt de catre doamna Soroceanu Daniela;99.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Olt de catre domnul Copilau Jenel;100.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Olt de catre domnul Delureanu Virgil;101.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Prahova de catre doamna Paraschiv Rodica;102.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Satu Mare de catre domnul Pataki Csaba;103.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Satu Mare de catre domnul Sasu Cristian Iosif;104.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Sibiu de catre domnul Morar Constantin;105.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Sibiu de catre domnul Cretu Mircea Dorin;106.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al judetului Suceava de catre doamna Zarojanu Angela;107.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Suceava de catre domnul Harasim Constantin;108.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Marossy Zoltán – Gheorghe din functia publica de subprefect al judetului Timis in functia publica de inspector guvernamental;109.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Timis de catre doamna Onet Liliana;110.
HOTARARE privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Iftimoaei Ciprian Constantin din functia publica de subprefect al judetului Vaslui in functia publica de inspector guvernamental;111.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Vaslui de catre domnul Puica Andrei;112.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Valcea de catre doamna Gherghina Aurora;113.
HOTARARE privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de subprefect al municipiului Bucuresti de catre domnul Manoiu Dafinel;114.
HOTARARE privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al municipiului Bucuresti de catre doamna Campurean Mariana.Decizii privind numirea in functii de secretar de stat si consilier de stat:- Dan Petre – secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe;- Achim Irimescu – secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale;- Septimiu Buzatu – secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii;- Raducu Valentin Preda – secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii;- Bolos Marcel Ioan – secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului;- Sebastian Huluban – secretar de stat in cadrul Ministerului Apararii Nationale;- Sorin Dan Mihalache – Secretar General Adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat;- Andrei Rizoiu – secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului;- Ion Lazar – secretar de stat, sef al Corpului de Control al primului-ministru;- Andrei Nicolae Zaharescu – secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului;- Daniel Daianu – consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru;- Anca Nicoleta Alexandrescu – consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.Deciziile primului-ministru intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.