Livia Bistriceanu, romanca din Chicago care il terorizeaza pe Leonardo DiCaprio


Leonardo DiCaprio este agasat de o romanca care locuieste la Chicago. Actorul a marturisit ca a ajuns sa se teama pentru siguranta sa, drept pentru care a cerut un ordin de restrictie impotriva femeii, scrie editia eletronica a Daily News, citata de Libertatea.

Romanca Livia Bistriceanu, in varsta de 41 de ani, a facut o adevarata obsesie pentru Leonardo DiCaprio, pe care il sufoca cu mail-uri. Mai mult, femeia si-a pus in cap sa-l viziteze la resedinta acestuia, in timp ce pe profilul de
Facebook al Liviei, se poate citi: quot;I am married virtually to Leonardo
DiCaprio quot;.

quot;Vrei sa fim impreuna cu adevarat si sa fii tatal copilului meu, Jesus? Ti-am explicat ca nu pot fi cu cineva numai virtual. Vreau sa existe un tata pentru Jesus in realitate, nu asa. De ce mi-o tragi virtual si nu vrei sa ma lasi in pace? quot;, scrie Livia intr-unul din mesajele trimise actorului.

quot;Ma tem pentru siguranta mea si a celor din jurul meu. Aceasta femeie crede ca este sotia mea si ca e insarcinata cu copilul meu quot;, s-ar fi destainuit Leonardo unor apropiati.

Leonardo a obtinut zilele acestea, de la Inalta Curte Carol Boas Goodson din Chicago, un ordin de restrictie impotriva femeii.