Livia Mihu, nepoata lui Dan Diaconescu, a luat bataie de la iubitul ei, Aurelian Dinu, intr-un club din Bucuresti

Pe Livia Mihu celebritatea nu a ferit-o de un incident neplacut. Cunoscut designer, femeia care se prezinta drept nepoata a bossului OTV a mancat bataie de la prietenul ei in vazul lumii, intr-un cunoscut club bucurestean. Cum a scapat din mainile agresorului, Livia s-a dus glont la politie.

O banala iesire cu prietenii in club s-a transformat pentru Livia Mihu, fata in varsta de 23 de ani care se recomanda drept nepoata a celebrului patron al OTV, Dan Diaconescu, intr-o noapte de care nu ar vrea sa-si mai aduca aminte.

Nici n-a ajuns bine intr-un club din Regie ca femeia s-a luat la harta cu prietenul ei, Aurelian Dinu. De altfel, in ultima vreme cei doi nu se mai intelegeau si, potrivit prietenilor comuni, nu o data scandalurile dintre ei au avut loc in public. Cearta de ieri noapte a degenerat rapid in violenta, iar cei doi porumbei nu s-ar fi sfiit, spun martorii oculari, sa-si imparta cateva lovituri.

Furioasa, quot;nepoata quot; lui Dan Diaconescu a ajuns in jurul orei 23.00 la Sectia 20 de Politie, hotarata sa-si reclame prietenul, moment in care a fost fotografiata de paparazzii Cancan.

Citeste mai mult in Cancan nbsp;