Livia Mitroi: Andreea Marin a refuzat sa-mi ofere scutece pentru fetita

Aflata intr-o situatie financiara grea, Livia Mitroi, care a lucrat ca dansatoare la quot;Surprize, surprize quot;, sustine ca i-a cerut fostei sale sefe, Andreea Marin, sa o ajute cu scutece pentru fetita sa de sapte luni, dar ca a fost refuzata de aceasta.

Mama a unei fetite de sapte luni, Livia Mitroi a pierdut de curand tot ce avea din cauza unor afaceri falimentare. Ajunsa intr-o situatie disperata si sfatuita de alte foste colege de-ale sale, ea i-a cerut ajutorul Andreei Marin Banica si fundatiei vedetei. Contrar asteptarilor sale, spune Livia, vedeta a refuzat sa-i ofere scutece pentru fetita.

“Cine stie la ce-i foloseste fundatia?! Am apelat la ea in urma insistentelor fostelor mele colege, care m-au asigurat ca ma va ajuta, ca ea cu asta se ocupa. Am sunat-o sa o rog doar sa ma ajute, nu i-am cerut bani, ci doar scutece, mi-a fost jena sa indraznesc mai mult. Nu si-a dat nici un interes. Am auzit ca asa face cu toata lumea. Mi-a transmis ca nu ma poate ajuta si ca e foarte ocupata si sa-i trimit o scrisoare. A zis-o doar ca sa scape de mine, nici nu m-a ascultat. Nu as fi facut un asa gest, daca nu ajungeam intr-o asemenea situatie, sa-mi cresc copilul dintr-o alocatie de doua sute de lei pe luna. Pentru mine, fetita mea inseamna totul, as face orice sacrificiu pentru ea. Fara indoiala, daca ii ceream ajutorul Mihaelei Radulescu sau chiar Monicai Columbeanu, nu cred ca m-ar fi ignorat”, a declarat Livia pentru Libertatea.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)