Livia Mitroi: Andreea Marin ne injosea mereu

Fosta dansatoare de la emisiunea Andreei Marin, quot;Surprize-Surprize quot;, incearca in continuare sa faca rost de un ajutor pentru a-si putea creste fetita, dupa ce ‘Zana’ ar fi refuzat-o. Ea povesteste cum erau tratate fetele din trupa de balet si cum a ajuns in situatia financiara precara.

quot;Realitatea nu corespundea cu ceea ce se vedea pe sticla. Fetele nu erau tratate bine. Eram foarte jignite. Andreea Marin vorbea mereu in moldoveneste in culiste. Vorbea de fiecare data urat cu noi, ne injosea mereu quot;, a spus Livia Mitroi pentru emisiunea Acces Direct de miercuri.

ntrebata de conflictul cu Andreea Marin, care ar fi refuzat s-o ajute cu cateva scutece pentru bebelus, Livia a marturisit: quot;Nu stiu de ce nu m-a ajutat. Probabil nu ajuta pe nimeni. Nu i-am cerut bani, doar scutece pentru copil. Ea nu este zana si nu cred ca a fost vreodata zana, nu stiu daca a ajutat vreodata pe cineva.[…] Am sperat sa ma ajute pentru ca mi-a fost o persoana apropiata in momentele acelea. Am ajuns intr-o situatie proasta din cauza unor afaceri falimentare. Am fost folosita de catre fostul iubit cu care am avut o relatie de zece ani de zile. Tatal copilului nu ma ajuta pentru ca nu a vrut sa stie de existenta copilului quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)