Locuri de munca in domeniul hotelier in Cipru. Vezi ce salariu ofera angajatorii

O vara de neuitat pe insulele Greciei sau in Cipru, pentru tineri de pana in 30 de ani, cunoscatori de limba engleza. Totul, pentru 430 de euro pe luna. Banii nu reprezinta pretul unui pachet turistic, ci salariul oferit de angajatorii de acolo, care au inceput sezonul recrutarilor in Romania.

Doua mii de posturi au fost scoase anul acesta la concurs. Mai atractive decat salariile sunt acolo bacsisurile, care pot ridica venitul lunar al lucratorilor la o mie de euro. Imbracati la patru ace si dornici sa impresioneze. Asa se prezinta la interviu cei care spera sa ajunga receptioneri, ospatari sau cameriste pe timpul verii.

Iulia are 24 de ani, insa a strans deja o jumatate de deceniu de experienta ca ajutor de ospatar. Primul sau loc de munca a fost la un restaurant de patru stele, din Statele Unite. La vara, Iulia va pleca sa lucreze la un restaurant de 5 stele pe o insula din Cipru.Ca ea sunt sute de tineri din toata tara, care spera sa-si puna temelia unei cariere, incepand ca lucratori sezonieri. Salariul incepe de la 430 de euro lunar, insa exista perspective ca veniturile sa creasca.

Angajatorii de peste hotare ii prefera pe tinerii romani din doua motive: vorbesc bine limba engleza si iau munca in serios. Hotelierii din insulele din Cipru si din Grecia au doua mii de posturi disponibile pentru aceasta vara.Angajatorii cauta candidati cu varsta intre 18 si 30 de ani, care sa stie limba engleza. Cei selectati semneaza un contract pe trei luni, cu posibilitatea de prelungire.Sursa foto: Digi 24