Locuri de munca in strainatate: Vezi tarile care fac cele mai multe angajari


Daca ai cautat un loc de munca in Romania, dar a fost in van, iti poti incerca norocul in strainatate. Desi plecarea la munca intr-o alta tara este mai costisitoare, si salariile pot fi pe masura.

Potrivit celui mai recent studiu Manpower, realizat la nivel mondial, sansele de angajare intr-o tara din Europa sunt in continuare mici, avand in vedere ca cele mai mici intentii de angajare le au managerii din Irlanda, Spania, Italia sau Grecia. Daca esti dispus sa pleci mai departe de casa, iti poti gasi cu usurinta un job in India, Brazilia, Taiwan, China sau Australia.

Studiul Manpower asupra perspectivelor de angajare in perioada iulie-septembrie 2010 arata ca angajatorii din 31 din cele 36 de tari analizate de compania de resurse umane se asteapta la o crestere a volumului angajarilor in trimestrul al treilea al anului in curs.

Astfel, perspectivele de angajare cele mai favorabile sunt raportate in India, Brazilia, Taiwan, China, Peru si Australia.

In schimb, cele mai slabe intentii de angajare sunt in Italia, Irlanda, Spania si Grecia, angajatorii de aici fiind singurii care raporteaza previziuni de angajare negative dintre tarile si teritoriile analizate.

Citeste mai mult pe incont.ro