Locuri de munca in strainatate pe plantatii de arbori de cauciuc si palmieri

Chiar daca sintagma quot;a munci pe plantatie quot; nu are o conotatie pozitiva, tot ar fi mai bine ca in Romania! Si asta pentru ca angajatorii din tarile africane cauta specialisti agronomi care sa coordoneze activitatea pe plantatiile de arbori de cauciuc sau de palmieri pentru ulei.

Este un exemplu de anunt de angajare, postat pe site-ul de recrutare Jobsinro.ro. Si daca ofertele de joburi si salariile din tarile europene nu te mai satisfac, iti poti incerca norocul si in alte tari, considerate exotice de catre romani, cum ar fi cele arabe sau cele din Asia si Africa. Angajatorii de aici au joburi pentru romani, iar salariile sunt de luat in seama.

De exemplu, un angajator din Belgia a postat pe Jobsinro.ro un anunt de angajare pentru specialisti care sa lucreze in Africa, pe plantatiile de arbori de cauciuc si de palmieri de ulei.

Iar sarcinile nu sunt usoare. Viitorul angajat trebuie sa conduca si sa supervizeze o echipa de peste 100 de angajati, sa coordoneze activitatea tehnologica si sa pregateasca salariatii locali si expatii.

Pentru a fi angajat, candidatul trebuie sa aiba peste 30 de ani, sa fie inginer electro-mecanic, cu cel putin cinci ani de experienta si sa vorbeasca fluent engleza si franceza.

Un alt job la acelasi angajator este cel de asistent de manager. In acest caz, candidatul trebuie sa fi absolvit agronomia, sa stie de asemenea cele doua limbi straine si sa stie sa foloseasca foarte bine calculatorul.

Angajatorul nu spune nimic despre salariile oferite celor care vor sa se angajeze in Africa, dar, avand in vedere ca munca si locuirea se vor face exclusiv pe plantatie, este de asteptat ca si remuneratia sa fie pe masura.

Citeste mai mult pe incont.ro