Locuri de munca pe vase de croaziera. Vezi cum te poti angaja pe un salariu de 3500 de dolari pe luna

Locuri de munca pe vase de croaziera pentru romani! Royal Caribbean International & Celebrity Cruises angajeaza urgent romani pe vase de croaziera, salariul putand ajunge si la 3.500 de dolari pe luna, scrie economica.net.

Astfel, Royal Caribbean International & Celebrity Cruises recruteaza 100 de romani in aceasta perioada la bordul vaselor sale de croaziera prin agentia de recrutare Job Cruise AB, partenerul sau oficial. Candidatii sunt tentati cu un salariu lunar care porneste de la 700 de dolari si poate ajunge la 3.500 de dolari, in functie de postul dorit.

Printre posturile disponibile se numara cele de personal auxiliar pentru curatenie in spatii publice, picollo in restaurantul cu specific autoservire, ajutor de bucatar, asistent camerista sau ospatar.

Sunt avantajati la angajare candidatii a caror aplicatie contine un CV detaliat, scris in engleza, mai contine o copie a cartii de identitate sau a pasaportului si o fotografie tip document de identitate in format JPG, JPEG ( care sa nu depaseasca 100 KB).

Pana pe 30 noiembrie poti aplica pentru unul din aceste posturi. Intra aici sa afli unde si cum poti trimite candidatura pentru unul din posturile ofertate de companie. Cum puteti aplica pentru un post pe vas, puteti afla de pe site-ul economica.net