Lucian Bute se gandeste la unificarea tuturor centurilor

nbsp;

Lucian Bute a revenit in Romania, dupa ce pe 29 noiembrie si-a pastrat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dorind sa petreaca iarna alaturi de familia sa.

Cu gandul la sarmalutele si produsele specifice sarbatorilor pe care mama lui i le va pregati, Lucian Bute a vorbit luni despre secretul victoriei cu Librado Andrade si despre planurile de viitor.

quot;Cred ca a fost cel mai bine pentru mine faptul ca am facut pregatirea meciului intr-un alt loc decat de obicei. Am fost plecat doua luni de zile in Florida, impreuna cu staff-ul meu, si chiar m-am antrenat foarte bine, am avut partener de calitate. Soarele mi-a facut bine, la fel plaja si apa sarata. In tot acest cantonament nu m-am gandit decat la box, am visat box si asta mi-a prins foarte bine. S-a vazut asta si in ring, in timpul meciului quot;, a declarat Bute, care a fost intampinat la Aeroportul International quot;Henri Coanda quot; de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, si secretarul de stat pe probleme de sport, Doina Melinte.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro