Lucian Bute vs Brian Magee: Meciul va fi transmis in direct de B1TV

Meciul de box dintre Lucian Bute si Brian Magee, care este programat la 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, va fi transmis de B1TV, a anuntat Federatia Romana de Box.
B1TV a confirmat achizitionarea drepturilor de transmisie a meciului pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie 2011 la Montreal , a anuntat federatia.
Lucian Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara pe 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee.
Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri. La inceputul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.
Brian Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data.
Citeste stirea completa in paginile site-ului prosport.ro