Lucian Bute vs Brian Magee: irlandezul il considera pe sportivul nostru cel mai bun boxer din lume la categoria supermijlocie

nbsp;

Pugilistul nord-irlandez Brian Magee a declarat pentru cotidianul Belfast Telegraph ca se afla in cea mai buna forma din cariera si are o sansa unica de a boxa cu cel mai bun boxer din lume la categoria supermijlocie, romanul Lucian Bute.

quot;Simt acum ca am sansa vie 355;ii mele de a lupta cu cel mai bun boxer din lume la categoria supermijlocie, intr-un moment in care sunt in cea mai buna forma din cariera mea, sunt un luptator adevarat si sunt gata sa ma duc (n.r. – la Montreal) si sa iau titlul. Probabil unii il considera pe Carl Froch cel mai bun din lume, dar eu cred ca Bute este peste el. Eu sunt de doua ori mai bun decat am fost cand am luptat cu Froch pentru titlul britanic. Un nou meci cu el ar fi o lupta extraordinara daca trec de Bute. O victorie aici (n.r. – cu Bute) si devin milionar peste noapte quot;, a spus Magee.

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, romanul Lucian Bute, isi va pune centura in joc pentru a saptea oara, la 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe nord-irlandezul de 35 de ani, Brian Magee. Acesta a disputat 38 de partide in cariera, dintre care a castigat 34 (24 prin KO), a pierdut 3 si a remizat o data.

Citeste stirea completa in paginile site-ului jurnalul.ro