Lucian Bute vs Glen Johnson: Campionul nostru isi va pune centura in joc la Colisee Pepsi din Quebec

nbsp;

Lucian Bute si Glen Johnson s-au intalnit, fata-n-fata, in cadrul unei conferinte de presa organizata de Interbox, in Canada. Disputa in care campionul mondial la supermijlocie, in versiunea IBF, isi va pune centura in joc va avea loc in orasul Quebec, la Colisee Pepsi.

Este pentru a treia oara cand Bute va boxa in capitala regiunii cu acelasi nume si, totodata, a noua oara cand romanul isi va apara titlul. Intalnirea va fi transmisa de Showtime. quot;Sunt bucuros ca voi boxa din nou in Quebec. Prima mea prezenta aici a fost o experienta de neuitat. Imi imaginez ce atmosfera va fi in Colisee Pepsi, in 5 noiembrie quot;, a declarat romanul. quot;Ma astept la o lupta dura! Il cunosc bine pe Glen Johnson. Este un boxer agresiv, care exercita o presiune constanta. M-am pregatit alaturi de el, in 2009, insa antrenamentul nu se compara cu un meci. Voi fi un alt Lucian Bute in ring si ii voi pregati surprize lui Glen. Este o mare incercare pentru mine si o victorie in fata lui imi va consolida locul printre cei mai buni la supermijlocie quot;.

In varsta de 42 de ani, pugilistul jamaican s-a aratat bucuros ca il poate infrunta pe Bute. quot;In 5 noiembrie, veti vedea cel mai bun Glen Johnson, unul cum nu a mai fost niciodata. Voi veni la Quebec pentru a deraia trenul Bute si a lua centura IBF in Florida. A redeveni campion mondial si a-l invinge pe unul dintre cei mai buni boxeri ai categoriei supermijlocie de pe planta este o oportunitate pe care nu vreau sa o ratez quot;.

Citeste stirea completa in paginile site-ului adevarul.ro