Luminita Anghel a nascut un baietel de nota 10!

Luminita Anghel este in culmea fericirii dupa ce marti a dat nastere unui baietel perfect sanatos. Cantareata a avut o sarcina fara complicatii, iar medici i-au dat nota 10 micutului care tocmai a venit pe lume.

Potrivit Mediafax, Luminita a declarat ca venirea pe lume a baietelului este cel mai important eveniment de pana acum. Ea a nascut la o clinia privata, care i-au asigurat servicii de calitate si specialisti dedicati muncii pe care si-au ales-o, aspecte deosebit de importante pentru o proaspata mamica, care lasa atat de mult de dorit in sistemul public de sanatate.

Venirea pe lume a baietelului nostru este cel mai important eveniment din viata mea de pana acum, moment pentru care am ales o clinica de prestigiu unde calitatea serviciilor si siguranta mamicii si a bebelusului sunt garantate.

”Din prima clipa m-am simtit ca intr-o mare familie, calda si primitoare. Multumesc medicilor specialisti care s-au ocupat de venirea pe lume a baietelului meu”, a declarat proaspata mamica, conform Mediafax.

Sursa foto: Antena 1