MM Stoica: Nu voi mai raspunde la atacurile oamenilor din fotbal

nbsp;

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, este afectat de moartea unui bun prieten, fapt care l-a facut sa ia niste decizii importante.

Oficialul ialomitenilor scrie, intr-o postare pe blogul personal, ca regreta ca a fost ironic in declaratiile facute vineri, in cadrul unei conferinte de presa, cu privire la duelurile pe care le-a avut, de-a lungul carierei cu Rapid.

Stoica spune ca a fost inteles gresit si ca nu a declarat niciodata ca rapidistii ar avea complexe fata de el: quot;Ieri am refulat putin, le-am amintit celor care imi injura familia ingrozitor citeva episoade recente. Am fost ironic, dar civilizat. Apoi, am regretat. Mereu mi se intimpla asa. Ma simt foarte bine cind vorbesc, nu asa bine dupa. Dar, asa sint eu si mi-e greu sa ma schimb, chiar daca incerc.

Presa a denaturat din nou. N-am spus niciodata ca rapidistii ar avea complexe fata de mine. Dar, asta e alta poveste. Asa va fi mereu. Titluri care n-au legatura cu continutul articolului, exagerari, inventii. Inteleg. Sintem in plina criza, iar scandalul vinde bine quot;.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro